Luk

Ilsø er åben for godt dansk projekt

| S.League | 8 kommentarer

Infoboks

29-årige Ken Ilsø er åben for en retur til Danmark, men har ingen danske tilbud. Han har til gengæld tilbud fra mange andre lande.

Ken Ilsø meddelte forleden, han efter to år i Singapore hos Home United har besluttet sig for forlade klubben for at søge nye udfordringer.

Ilsø var inden sit ophold i Home United i kinesiske Guangzhou R&F, og pilen peger også umiddelbart mod et nyt udlandseventyr.

- Der er lidt forskellige muligheder, og jeg forhandler med lidt forskellige klubber rundt om i verdenen, siger Ilsø, der tidligere har været et emne for andre asiatiske og australske klubber

- De kontinenter, du nævner, er inde i billedet, siger Ilsø til bold.dk og åbner op for at vende hjem til Danmark.

- Jeg har ingen tilbud fra Danmark indtil videre. Men jeg vil ikke afvise Danmark, hvis et godt projekt og en god mulighed byder sig.

Den tidligere SønderjyskE- og FC Midtjylland-spiller har scoret 31 mål i 40 kampe for Home United i sine to år i klubben.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond

8 kommentarer

CasperNielsen 10:05          
Nykøbing FC! Selvom du nok ikke, vil modtage samme løncheck som i udlandet..
Helium 10:08          
Det er saa vildt at en middelmaadig spiller som Ken Ilsoe har kunne lande saa lukrative kontrakter igennem aarene. Han maa virkelig have en god agent i ryggen.
saltsyre 10:20          
@helium
Ikke at jeg tvivler dig, men hvorfra ved man at det er lukrative aftaler han har haft?
Nogen der kender hans løn og generelt lønnen i singapore
Frankofil 11:07          
kke at jeg tvivler dig, men hvorfra ved man at det er lukrative aftaler han har haft?
Nogen der kender hans løn og generelt lønnen i singapore
Mener at have læst at gennemsnits-lønnen for en udenlandsk fodboldspiller i Singapore er 10,000$ om måneden (60,000kr). Gennemsnits-lønnen i Superligaen er 100,000kr om måneden.

Derudover arbejdede Ilsø som tv vært på en tv station i Singapore der dækkede Bundesligaen. Det må også have kastet lidt penge af sig.

Jeg ville ikke kalde Ilsø for en middelmådig spiller. Var god i Midtjylland og har trods alt spillet små 100 kampe i 1. & 2. Bundesligaen. Han kunne selvfølgelig ikke spille sig på et tophold i Superligaen eller 2. Bundesligaen i dag, grundet hans år i asien, men han var en udmærket spiller.
Steffen_M 15:03          
Derudover arbejdede Ilsø som tv vært på en tv station i Singapore der dækkede Bundesligaen. Det må også have kastet lidt penge af sig.
Som vært?
Han er ikke bare ekspert?


Sejt nok, har hørt om træner-ekspert kombination før,
men ikke spiller og vært. :)

Kunne være interessant at vide hvilke klubber der har kigget på ham, gætter på mange af de danske klubber er for meget i tvivl om hans niveau, så det formentlig bliver endnu et eventyr, men helt sikkert spændende at følge.
Ved ikke om han bliver rig på pungen, men på oplevelser gør han i hvert fald :)
Rudyx 20:05          
OB Ilsø det er det mest spændende og fantastiske projekt i hele superligaen.?
Frankofil 21:35          
Sejt nok, har hørt om træner-ekspert kombination før,
men ikke spiller og vært. :)
En gang skal jeg være den første.
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december