Luk

Immobile bombede Lazio til sejr over Zenit

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Lazio - Zenit 3-1
Champions League gruppe F
3' 1-0 Ciro Immobile
22' 2-0 Marco Parolo
25' 2-1 Artjom Dsjuba
55' 3-1 Ciro Immobile

Ciro Immobile blev nok engang helten for Lazio, der med sejren over Zenit står godt i forhold til avancement i Champions League.

Lazio-talismanen Ciro Immobile fik igen hovedrollen for italienerne, da de fik besøg af russiske Zenit i Champions League.

Efter bare tre minutter modtog han bolden foran feltet og havde flere forsvarer foran sig, men kunne alligevel med siden til mål løfte bolden over de russiske forsvarer og målmand Kerzhakov.

En sand drømmescoring af målræven.

Tyve minutter senere udbyggede veteranen Parolo føringen for italieneren på et oplæg af Joaquin Correa, men spændingen forblev dog intakt, da russerne svarede hurtigt igen.

Det skete ved angrebstårnet Dzyuba, der kunne styre Rakitskys oplæg i mål med sit varme venstreben.

Før pausen var Lazio tættere på at udbygge føringen, end Zenit var på at udligne den, og blandt andet Lazzari og Parolo fik store chancer for at score, men 2-1 skulle der stå efter første halvleg.

Anden halvleg var ti minutter gammel, da Ciro Immobile blev nedlagt af en hård tackling i feltet.

Det blev takseret til et straffespark, som Immobile naturligvis selv fik muligheden for at sparke.

Og med vanlig træfsikkerhed sparkede han det i kassen med fuld musik.

3-1 stod der så, og det skulle også være stillingen på tavlen, da der blev fløjtet af, hvorfor Lazio sammen med Dortmund trækker fra i deres Champions League gruppe, hvor kun Club Brügge har et spinkelt håb om at blande sig i den videre færd i turneringen.


Af Christian Ambæk

3 kommentarer

John Smith 23:15          
Flot Lazio. Få nu bygget et stadion som i Torino med godt 40.000 sæder. Så kan I generere flere penge. Same goes for Roma.
!8r3nQ3 09:09          
Der er plads til 72000 på Olympico?
Iøvrigt heller ikke fordi der er super mange tilskuere for tiden
Pihl Laziale 13:34          
Ejerforholdet og mulighederne for indtjening er jo lidt større hvis man selv ejer sit stadion, fremfor at betale en masse penge i leje sæson efter sæson.

Og corona er ingen undskyldning for at udsætte et stadion-projekt. De har de i hvertfald forstået i Spanien, hvor Osasuna, Levante og Real Madrid er gået i gang. I Spanien er det godt nok renovering af klubbens nuværende stadion, og derfor fornuftigt at få klaret nu.

Problemet for Lazio er som jeg forstår det to ting:
1. Du må kun bygge et stadion, hvor der i forvejen ligger et stadion. Det er stort set umuligt at få lov til at bygge et stadion, hvis der ikke er et i forvejen. Lotito har et enormt stykke land, som han gratis ville donere til klubben. Det kan han ikke få lov til.
Hvad så med et eksisterende stadion? I Rom er Stadio Flaminio oplagt. Det har stået tomt i snart 10 år, og er efterhånden faldefærdigt, trods kommunens mangeårige intention om restaurering. Lazio har grundet logistiske begrænsninger ingen interesse i den placering - selvom alle fans ville elske det. Centralt placeret + millioner af turister opholder sig i området hvert år. Ville være fantastisk i forhold til at Roma er en lokal konkurrent, som flest turister trods alt kender til.

2. Skulle Stadio Flaminio alligevel være interessant, så er der regler om bevarelse of respekt for eksisterende arkitektur. Altså vil opgaven blive betydeligt sværere.


Personligt ville jeg elske den umulige løsning: Stadio Flaminios placering, men at nuværende stadion jævnes med jorden, og et nyt bygges.
Om 15 år spiller Lazio stadig på Olimpico.


Så enig i første kommentar. Ville dog satse på ca. 50.000 tilskuere. De seneste år er klubben blevet mere ambitiøs, og jeg tror på at hvis stadionoplevelsen bliver bedre, så er der flere, der kommer mere regelmæssigt.
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar