Luk

Luk

Immobile matchvinder i maratonkamp

| Coppa Italia | 2 kommentarer

Infoboks

Lazio - Udinese 1-0
Coppa Italia
106' 1-0 Ciro Immobile

Lazio måtte ud i forlænget spilletid for at besejre Udinese i Coppa Italias ottendedelsfinaler. Ciro Immobile blev afgørende i 1-0-sejren.

En billet til en kvartfinale mod Milan var på spil, da Lazio og Udinese tørnede sammen i ottendedelsfinalen af Coppa Italia tirsdag aften.

Udinese havde flere reserver med til hovedstaden, men Jens Stryger Larsen var fortsat frosset ud hos gæsterne.

Der var chancer i begge ender i løbet af ordinær tid, og især i de døende minutter brændte det gevaldigt på foran Udinese-målet.

Sergej Milinkovic-Savic tvang først Silvestri i Udinese-buret ud i redning, og på riposten måtte Destiny Udogie kaste sig desperat ind foran alt og alle på stregen for at holde Raul Moros opfølger ude.

Milinkovic-Savic headede tæt forbi den ene stolpe, netop som slutsignalet lød, og så var der dømt forlænget spilletid på Olimpico.

Her startede Udinese bedst på chancefronten. Tolgay Arslans frispark tog stangen, men det var Lazio, som endelig fandt vej til netmaskerne.

Ingen ringere end Ciro Immobile stod for det forløsende mål, da han pillede en lang fremlægning ned og løftede den over Silvestri til 1-0.

Det viste sig at blive kampens eneste scoring, og dermed er Lazio klar til kvartfinalen mod Milan.


Af Casper Baunsgaard
Fredag 27. maj