Luk

Immobile rasende over matchfixing-rygter

| Lazio | 5 kommentarer
Immobile rasende over matchfixing-rygter
Foto: Getty Images

Infoboks

Lazio-angriberen Ciro Immobile er sat i forbindelse med en undersøgelse af matchfixing i Spanien.

En større spansk undersøgelse af matchfixing har stillet Lazio-angriberen Ciro Immobile i et skidt lys.

Immobiles navn er ifølge en række spanske aviser dukket op i lækkede dokumenter fra de spanske myndigheder i forbindelse med den såkaldte Operation Oikos.

Særligt belastende er det, at Immobiles navn angiveligt skal være dukket op i en aflyttet samtale mellem to af de hovedmistænkte i sagen.

Den italienske landsholdsangriber har allerede haft sin advokat på banen for at afvise enhver beskyldning, og true med sagsanlæg, men senest er han selv kommet på banen med en kommentar.

- Kritiser mig så meget du vil som fodboldspiller, men vask din mund, før du taler om mig som menneske, skriver Immobile ifølge Football Italia på Instagram.

- Der er øjeblikke i livet, som man skal konfrontere og ikke bare udholde. Nogle gange skal man handle og ikke sove.

- Der er øjeblikke, hvor man skal råbe, hvem man er, og ikke lade andre fortælle en, hvem man er, skriver den italienske angriber.

Immobile spillede i Sevilla i 2015/16, men om oplysningerne fra Spanien relaterer til denne periode er uklart.


Af Thor Carlskov

5 kommentarer

MR. Buur 21:35          
Hvem kunne da også mistænke en italiener for at deltage i noget med aftalt spil... det er da aldrig sket i Italien.... Italien er da et land hvor korruption og lignende aldrig har fundet sted.... ( Ironi kan forekomme )

Desværre bliver der ved med at poppe historier og eksempler op om matchfixing såvel i Danmark som i Belgien - det er 100% den største trussel mod fodboldkulturen i disse år.
KM2014 21:44          
Alle danskere er voldtægtsforbrydere...fordi vikingerne var det...
Snigskytten 22:11          
Vikingerne var ikke voldtægtsforbrydere. De gav dem bare ikk muligheden for a sige nej...
Milanistar 23:04          
Synes nu pengene er den største trussel mod fodboldkulturen i disse år. Kan man overhovedet relatere til de spillere, der spiller på ens favorithold, når de kræver absurde lønninger, udover at de ofte har kostet penge der er helt ude af proportioner med hvad en fodboldklub kan generere af indtægter når man ikke medregner evindelige kapitalindsprøjtninger fra rigmænd?

OT: match-fixing vil altid være en del af sporten, desværre. Det kan man ikke komme 100% til livs - der findes så mange spader derude, som gerne vil tjene noget hurtigt mønt i stedet for at arbejde ærgerligt og reddeligt for dem.
MR11 23:37          
Vores glorværdige forfædre, som mange den dag i dag, stadig er stolte over, voldtog aldeles ikke, de engelske piger. Sprogbarrierer resulterede blot, i at de ikke vidste at de sagde nej...
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli