Luk

Immobile sikrede Lazio point i overtiden

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Torino - Lazio 1-1
Serie A
76' 1-0 Marko Pjaca
90' 1-1 Ciro Immobile

Torino var godt på vej mod de tre point torsdag aften, men kort før tid fik Lazio et straffespark, som Ciro Immobile sikkert sparkede i kassen, og dermed endte kampen 1-1.

Torino skulle torsdag aften forsøge at hente sæsonens tredje sejr i træk i denne sæson, da Lazio kom på besøg på Stadio Olimpico i Torino.

Her burde hjemmeholdet i løbet af kampen have afgjort det hele, da de spillede sig frem til et hav af chancer, men Pepe Reina formåede at holde Lazio inde i kampen med flere fine redninger.

En af synderne fra Torino var Antonio Sanabria, som flere gange før pausen havde muligheden for at bringe hjemmeholdet i front. Han havde blandt andet et hovedstød efter 42 minutter, men Reina var i hopla inde på stregen og afviste forsøget.

Det var ikke meget offensivt, som Lazio havde taget med til Torino, da de havde store problemer med at få skabt chancer.

Sergej Milinkovic-Savic var gæsternes farligste mand, og han havde i slutfasen en stor mulighed for at sende Lazio på vinderkurs, men hans skud fra kanten af feltet skabte ikke de store bekymringer hos brormand Vanja Milinkovic-Savic nede i målet.

Med 16 minutter igen blev Marko Pjaca sendt i aktion for Torino, og det var en meget god ide, fordi han skulle blot bruge to minutter på banen for at bringe sig selv i fokus.

Her formåede han nemlig at heade et indlæg fra Wilfreid Singo i kassen, og så var Torino på vej mod de tre point med en 1-0-sejr.

Men et minut før overtiden faldt det hele på gulvet for hjemmeholdet, da Lazio fik tilkendt et straffespark, som Ciro Immobile fik ansvaret for at sparke ind.

Her viste den italienske EM-vinder stor kølighed, da han fintede Milinkovic-Savic til den ene side, mens han sparkede bolden modsat, og så havde Immobile udlignet til 1-1 i overtiden.

Det viste sig at blive en vigtig scoring, da kampen endte uden flere mål, og derfor reddede Lazio sig et enkelt point i overtiden, da det blev 1-1 mod Torino i Serie A.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 19. oktober