LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Imponeret Delph: Drømmen lever

| VM | 10 kommentarer
Når England VM-finalen? Hør de engelske eksperters vurdering
Imponeret Delph: Drømmen lever
Foto: Getty Images

Infoboks

England - Tjekkiet
EM Kvalifikation Gruppe A (22/03)
NordicBet 1,30 5,55 10,50
Stream England – Tjekkiet på Eurosport Player
Advertisement
Englands Fabian Delph er imponeret over sine holdkammerater og tror på, at England kan gå hele vejen ved VM.

England har ikke spillet en VM-finale siden 1966, men i dette års slutrunde er det stadig en mulighed, da England er i semifinalen, hvor Kroatien venter.

Midtbanespilleren Fabian Delph var især imponeret over holdets præstation i træningskampen før VM mod Costa Rica og tror på, at holdet kan fortsætte helt til finalen.

- Vi ved, hvad vi er i stand til. Efter kampen mod Costa Rica sagde jeg, hvor imponeret jeg var over dette hold, og hvad jeg tror, vi kan opnå.

- Nu har vi formået at gøre det, og drømmen lever endnu, og vi kan stadig nå den helt store målsætning. Forhåbentlig kan vi fortsætte i samme spor, siger Delph til Sky Sports.

England spiller mod Kroatien onsdag aften.

Stream England – Tjekkiet på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

10 kommentarer

supthomas 07:49          
Vildt nok at Panama er blevet til Costa Rica ud af det blå..
LaPioche 08:04          
Jeg tror ikke på det. Det er fantastisk, at England igen er ved at gå langt til en international slutrunde, for de har været savnet, men for pokker, hvor har det været på en billig baggrund. Deres eneste sejre på vejen har været Tunesien (via en overtidsscoring på en dødbold), Panama (der var en pinlig oplevelse) og et godt organiseret svensk hold, der dog ikke havde meget at skyde med foran mål. Belgien-kampen kan man selvfølgelig ikke drage de store konklusioner fra, da det var to reservehold, men Columbia uden deres klart bedste spiller skulle man helt hen til straffespark og lotteri for at slå.

Det er ikke for at tage noget fra England. De kan ikke gøre andet end at slå dem, de møder på deres vej. Men faktum er bare, at de ikke rigtigt er blevet testet mod en modstander af højeste kvalitet endnu. Jeg skal ikke afvise, at de kan også kan spille sig i finalen, men der tror jeg til gengæld også de bliver spist af vinderen af kampen mellem Belgien og Frankrig. Og så er det vanvittigt man kan komme helt frem til en VM-finale uden at møde (slå) bare én af Argentina, Brasilien, Spanien, Frankrig, Belgien, Uruguay eller en anden af de bedste hold.
undiable 08:18          
De har mødt Belgien. Det med at de ikke møder nogle af de traditionelle gode hold hænger også sammen med at de har fejlet. Spanien var i deres lot. Det var forventet at Tyskland og Argentina også var.
At de store nationer har fejlet kan de ikke gøre meget ved, England har derimod vist sig som et stærkt turneringshold i år, og mod Columbia tog de også alle deres chancer væk, indtil de fem minutter før tid var fjollede nok til at lukke dem ind. Klart dumt af dem, men de har spillet meget fornuftigt hele vejen bortset fra afslutningen af 1/8-dels.
RobertTheRobber 08:49          
Det er noget forbandet fis at klandre England for de modstandere de har mødt, det er som om, at nogen forsøger at skabe et retarderet narrativ omkring Englands manglende værdighed i at være nået til semifinalen. Som en anden bruger også skriver, fejlede de store nationer inden England havde muligheden for at møde dem. Spanien, Portugal, Argentina og Tyskland BURDE være hold, der under normale omstændigheder er at finde blandt de sidste 8. I stedet har vi set Rusland, Kroatien, Uruguay og Sverige.

Skal England have skylden for det? Nej, selvfølgelig ikke. Bliver Englands semifinaleplads mindre flot af det? Nej, selvfølgelig ikke.

Derudover, bliver Colombia undervurderet af utrolig mange, tilsyneladende blot fordi, at det var England der slog dem ud. "Altså, så KAN de jo ikke være gode". Vorherre bevares.

England har ikke set sikre ud, heller ikke lige gode hele tiden. Det er dog uforstående hvorfor de konsekvent skal nedgøres. Alle omkring holdet er ydmyge, spillerne, staben og Southgate har alle en bemærkelsesværdig ydmyg tilgang til deres situation.
-Kongen- 09:22          
Mon ikke der ER tale om Costa Rica med henvisning til venskabskampen forud for VM?
LaPioche 11:24          
Jeg siger ikke, at det er mindre flot af England. Jeg siger, at jeg har svært ved at se dem gå hele vejen. Normalt ville man sige, at kan man gå i semi-finalen, kan man også gå hele vejen. Den køber jeg bare ikke her, for England har haft en voldsomt billig adgang dertil. De er ikke blevet testet mod en af de stærkeste nationer.

Gør det pladsen i semifinalen mindre fortjent? Nej. Er der nogen, der vil huske dem for det, hvis de vinder? Nej, selvfølgelig ikke. Ligesom det hurtigt er glemt at Italien havde en lignende nem vej til finalen i 2006. Men derfor tror jeg stadig England får ørerne i maskinen første gang de møder rigtig modstand.

Columbia bliver ikke talt ned fordi de tabte til England. De bliver talt ned fordi de var uden James. Man skal ikke have set mange kampe med Columbia for at kunne se, at det er et markant svækket hold uden ham.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar