Luk

Imponeret Fischer: MFF har et super publikum

| Europa League | 23 kommentarer
Imponeret Fischer: MFF har et super publikum
Foto: Getty Images

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Viktor Fischer har stor ros tilovers for den opbakning, Malmö fik i Europa League-braget, og FCK-profilen var også meget tilfreds med FCK-fansenes støtte.

Knap 20.000 tilskuere havde fundet vej til Stadion, da Malmö FF og FC København torsdag aften krydsede klinger i Europa League.

Det var med til at skabe en flot ramme om opgøret, og FCK’s Viktor Fischer letter på hatten.

- Det var en flot kulisse og et super publikum. Det, som adskiller det lidt fra mange andre steder, er, at der ikke bare er en hård kerne bag det ene mål, men hele stadion er med, siger Viktor Fischer.

- Det lader til, at der er stor opbakning til Malmö i hele byen, og i og med at vores fans også var mødt op og gjorde det fantastisk, blev det en rigtig flot kulisse. Det er et super publikum, Malmö har.

Hvordan påvirkede kulissen kampen?

- Det betød rigtig meget. Vi mærkede vores eget publikum og beskæftigede os ikke med Malmös fans, men jeg er sikker på, at Malmö fik et stort rygstød af at spille foran sådan et publikum.

- Vi beskæftiger os med vores eget, og de bar os også frem, siger Viktor Fischer.

Viktor Fischer spillede 70 minutter af 1-1-kampen, hvorefter han blev afløst af Carlo Holse.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Martin Schmidt

23 kommentarer

Romeo Detlev 12:26          
Er det en stikpille til Brøndby eller måske eget publikum?
Denner89 12:29          
Hvordan skulle det være en stikpille til Brøndby? Stemningen i Danmark er jo langt dårligere end i Sverige.
Jaws 13:01          
Stikpille til Brøndbys og egne fans? Ja, ja. Hvis man vil se spøgelser og negative vinkler, så kan man jo altid det.
Der er selvfølgelig også den helt sindssyge mulighed, at der er et menneske, som havde oprigtig og uforbeholden ros til nogle andre mennesker. At når Fischer siger, at Malmö har et super publikum, så mener han (chok!!!) at Malmö har et super publikum. Jeg ved godt, at det er helt utopisk at forestille sig et ærligt og begejstret menneske, men tænk nu hvis det fandtes. Hvor ville vi kunne slippe for meget paranoia :-)
Sebalist 13:01          
Nu ved jeg godt at akustikken osv spiller ind. Men min oplevelse på stadion, ækvivalerer slet ikke med ovenstående udlægning. Jeg var faktisk slemt skuffet over det generelle niveau, fra MFF. De havde nogle enkelte, men voldsomme lydtoppe, men det generelle niveau, var langt fra eksempelvis brøndbys.
Loftus 13:24          
På tv lød det ikke imponerende fra MFF og Fcc det samme. Jeg har været til et derby mod Helsingborg og en kamp mod AIK og der virkede stemningen altså bedre. Men måske svært at fornemme på tv.
Generelt er der i hvertfald langt flere tilskuere til kampe i Allsvenskan end i Superligaen
CopenhagenNoice 13:41          
Var ikke synderligt imponeret at lydkulissen på stadion. Som Sebalist skriver, peakede det i ny og næ ligesom på andre stadions. Måske det var mere massivt nede på banen. Bliver federe i Parken, hvor MFF forhåbenligt fylder D.
Kan vi, please, droppe den gamle sang om tilskuersnit vs geografi, indbyggertal osv? Den diskussion er så gennemdusket!
Loftus 14:00          
Hvem har nævnt indbyggertal og geografi???
Når det er sagt så bor der vel omtrent det samme i Sthlm og i København. AIK, Hammarby og Djurgården har samme eller bedre tilskuersnit end både Fcc og Brøndby. Alle tre hold hold har også bedre faciliteter. Friends og Tele2 Arena er begge top moderne og nye. Det er Parken og Brøndby Stadion langt fra.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober