LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Imponeret Juve-træner hylder Ajax efter exit

| Champions League | 4 kommentarer
Juventus sikrer sig ottende mesterskab på stribe
Highlights: Juventus - Fiorentina (Serie A)
Kommentator: 'Derfor kan Schöne og Dolberg gå hele vejen i CL'
Ajax får friweekend før Champions League-kamp mod Tottenham
De sociale medier jubler og skriger af grin over Ronaldo, Man Utd og Man City
Imponeret Juve-træner hylder Ajax efter exit
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Ajax 1-2
Champions League Slutspil
28' 1-0 Cristiano Ronaldo
34' 1-1 Donny van de Beek
67' 1-2 Matthijs de Ligt
Juventus' Massimiliano Allegri roser Ajax for en stærk præstation i tirsdagens CL-kvartfinale og kalder Ajax' plads i semifinalen for fortjent.

Ajax leverede tirsdag endnu en stor præstation i Champions League, da holdet slog Juventus på udebane med 2-1 og gik videre til semifinalen, og det imponerer Juventus-træner Massimiliano Allegri.

Han roser det unge, hollandske mandskab, som tidligere i turneringen slog Real Madrid ud med en 4-1-sejr på Bernabeu, og Allegri kalder Ajax' semifinaleplads for fortjent.

- Ajax fortjente uden tvivl sejren, særligt i anden halvleg. De var en smule heldige med deres hurtige udligning, men efter pausen spillede de virkelig godt, siger Allegri ifølge uefa.com.

- Ajax har adskillige gode spillere, og de spiller god fodbold. De er ikke underdogs - hvordan kan de være det efter at have scoret fem gange mod Real Madrid? Jeg vil ikke sige, det er vores værste exit. Ajax er et stort hold, og jeg kan ikke bebrejde mine spillere.

- For at vinde Champions League, skal man ramme topformen på de rigtige tidspunkter. Den seneste måned har vi kæmpet med flere skader - vi manglede også vigtige spillere i denne kamp - og så er det ikke nemt at ramme topformen.

Juventus kan nu rette fokus mod Serie A, hvor holdet er på sikker kurs mod at genvinde det italienske mesterskab.
Af Mikkel Nøhr
Lørdag 20. april