Luk

Imponeret Tuchel: Derfor Lukaku er her

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Zenit 1-0
Champions League gruppe H
69' 1-0 Romelu Lukaku

Tirsdag aften blev Romelu Lukaku igen den afgørende faktor for Chelsea, og Thomas Tuchel blev igen overbevist om, hvorfor englænderne købte ham.

Romelu Lukaku har fået en fantastisk start i Chelsea, hvor han allerede scorer mål på samlebånd.

I englændernes første kamp i Champions League tirsdag aften, afgjorde Romelu Lukaku tingene med et hovedstød i 1-0-sejren over Zenit.

Alle scoringerne er netop grunden til, at Thomas Tuchel valgte at satse på ham, fortæller træneren til BBC.

- Det var en fantastisk header (af Lukaku, red) på et godt indlæg af Azpilicueta. Han var modig nok til at tage ansvar, og vi havde folk i feltet.

- Det er derfor, at Lukaku er her. Han elsker bare at score, og han er så afgørende for os.

- Kampen var ikke frustrerende. Det var en svær kamp mod et godt hold. Vi måtte arbejde virkelig hårdt, forklarer træneren.

Med sejren topper Chelsea gruppe H sammen med Juventus, som satte Malmö FF til vægs.


Af Theis Fischer Brandt

3 kommentarer

AC2021 23:52          
Ja, det er sgu imponerende, 3 halve chancer og så afgører han den. Han har virkelig haft godt at arbejde med Conte i Inter. Hans timing er insane ift. før han tog til Italien. Det er som om han er blevet voksen nu. Spændende hvor meget han kan drive det til herfra. En ny Drogba in spe måske? :)
Pep Guardiola 00:02          
Hans fysik er umulig at matche. Hans kombination af styrke og fart gør nærmest i sig selv at han altid vil være farlig. Han har i sin karrieres ungdom ikke kunne undgå at være farlig alene qua disse kvaliteter, men man jeg har savnet en smule mere skarphed eller måske kynisme som han virkelig lader til at have fået med sig fra Italien. Både i generelle beslutninger og i afslutninger ser han langt skarpere ud. Han indgår også bedre i spillet end tidligere og kan i højere grad skabe noget på egen hånd. Kombineret med hans fart og styrke, samt at han virker mere fit end sidst han var i England, er det en verdensklasseangriber Chelsea råder over og et problem for enhver modstander. Det så vi også på nærmeste hold da Danmark mødte Belgien. Jeg har meget stor fidus til Lukaku. Han pris var retfærdigvis også derefter.
ImodGammeldagsFodbold 00:08          
En angriber med fart og styrke passer også perfekt ind i Tuchels direkte fodbold, og jeg tror det er den primære grund til at Lukaku slår til med det samme. pengene værd IMO.
Lørdag 25. september
Fredag 24. september