Luk

Imponeret Verratti: Lens er et hold jeg kan lide

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Lens - PSG 1-1
Ligue 1
62' 1-0 Seko Fofana
90' 1-1 Georginio Wijnaldum

PSG spillede lørdag 1-1 ude mod Lens, og Marco Verratti var efterfølgende imponeret over Lens-holdet, som han fortæller er et godt hold, hvis spillestil han kan lide.

PSG fører Ligue 1 suverænt i denne sæson og ligner et uslåeligt hold, men lørdag aften kom Lens tæt på hjemme i egen hule, da de førte 1-0 helt ind til overtiden, hvor Giorginio Wijnaldum reddede et point til pariserne.

Efter kampen var italienske Marco Verratti derfor også imponeret over Lens-holdet, som, han mener, er et hold, der spiller på en bestemt måde, som han godt kan lide.

- Det er et hold, som spiller på en meget bestemt måde. Det er et hold, jeg virkelig godt kan lide, sagde Verratti efter kampen til Canal+ ifølge L'Équipe og fortsatte.

- De har en masse mod. Det føles godt at spille kampe af den her slags – vi kunne sige en smule engelske – med en masse chancer til begge sider.

- Det var en meget intens kamp, der blev spillet helt til slut. Vi gratulerer Lens-holdet, men vi viste også en masse karakter. Vi ønskede at vinde i dag (lørdag, red.), men det var meget svært. De to hold havde en meget intens kamp, og jeg tror, at publikum kunne lide os lidt mindre.

- Fordi vi foretrækker at kontrollere kampen, men i aften var det svært imod dem.

Det var PSG's anden uafgjorte kamp i streg, men trods det skuffende resultat ligger de fortsat nummer et med hele 13 point ned til nærmeste konkurrent med 17 kampe spillet.

Lens indtager en flot femteplads i tabellen foreløbig.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar