Luk

Indbyrdes opgør afgjorde slovensk mesterskab

| 1. Division | 5 kommentarer
Indbyrdes opgør afgjorde slovensk mesterskab
Foto: Getty Images

Olimpija Ljubljana og Maribor endte begge på 80 point i den slovenske liga, men Ljubljana endte med at snuppe mesterskabet på resultaterne i holdenes indbyrdes kampe.

Søndag aften skulle mesterskabet afgøres i Slovenien, hvor både Maribor og Olimpija Ljubljana kunne nå at sikre sig titlen i sidste spillerunde.

Olimpija Ljubljana havde det bedste udgangspunkt og kunne selv afgøre tingene med en sejr. Maribor gjorde imidlertid hvad de skulle, da de på hjemmebane vandt 2-0 over Gorica.

Men Domzale drillede Olimpija Ljubljana, som kom bagud på udebane. Det lykkedes dem dog at komme tilbage og få udlignet. Kampen havde godt med overtid, men det blev ikke til flere scoringer.

Derfor endte Maribor og Olimpija Ljubljana begge på 80 point i tabellen, men Ljubljana endte med at snuppe mesterskabet på grund af resultaterne i holdenes indbyrdes opgør.

Her er kampene endt 0-0, 1-1, 1-0 til Maribor og 3-2 til Ljubljana. Ljubljana sikrede sig derfor mesterskabet på grund af deres 3-2-sejr på udebane. Maribors 1-0-sejr faldt på hjemmebane.

Efter en helt uhørt tæt mesterskabsduel var det altså Olimpija Lubljana, der sikrede sig det slovenske mesterskab.


Af Nanna Møller Karlsen
Lørdag 19. oktober