LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Indskifter skabte forløsning for Leverkusen

| Bundesliga | 0 kommentarer
Highlights: Leverkusen og Ludogorets delte i Gruppe A
Indskifter skabte forløsning for Leverkusen
Foto: Getty Images
Med sin første boldberøring gjorde argentinske Lucas Alario sig til dagens helt i skysovs for Bayer Leverkusen, som tog en 1-0-sejr over Augsburg i Bundesligaen. 

Bayer Leverkusen europæiske deltagelse har kostet i den hjemlige liga i denne sæson, og derfor har Lukas Hradecky og co. kun hentet fire sejre i de første 14 Bundesliga-kampe.
 
Lørdag skulle der dog være gode chancer for en femte Bundesliga-sejr for Der Werkself, da formsvage Augsburg kom på besøg på BayArena.
 
Hjemmeholdet lagde sig på begivenhederne i første halvleg, der dog kastede nogen mål af sig,
 
Største chance tilfaldt midtbanedynamoen Charles Aranguiz, som per direkte frispark var en my fra at bringe værterne i front.
 
Chilenerens forsøg røg dog snært forbi den venstre stolpe, og derfor skulle hjemmeholdet fortsætte jagten på mål i anden halvleg.
 
Som kampen skred duftede det mere og mere af en 1-0-scoring til hjemmeholdet og med et kvarter igen af opgøret fik den netop indskiftede Lucas Alario endelig sendt den forløsende scoring i kassen, da argentineren med en velplaceret afslutning fik skabt jubelscener på lægterne.

Scoringen blev kampens eneste, og hermed hentede Leverkusen deres femte sejr i denne Bundesliga-sæson, hvilket sender dem op på en 11. plads i Bundesligaen.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april