LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Indskiftet Nelson blev Hoffenheim-helt

| Bundesliga | 0 kommentarer
Indskiftet Nelson blev Hoffenheim-helt
Foto: Getty Images
Reiss Nelson skulle blot bruge to minutter på banen, inden han sendte Hoffenheim på sejrskurs mod Augsburg med sit mål til 2-1.

Hoffenheim kunne med en sejr spille sig op på femtepladsen i Bundesligaen. På hjemmebane skulle de op mod Augsburg.

Men gæsterne var ikke kommet for at lægge sig ned og de udfordrede Hoffenheim. Det blev dog ikke til scoringer i første halvleg, men det skulle ændre sig efter pausen.

Andrej Kramaric bragte Hoffenheim på sejrskurs, da Joelinton ad flere omgange vandt duellerne med to Augsburg-forsvarere. Han bevarede overblikket og lagde en flad bold ind til Kramaric, der gjorde det til 1-0.

Glæden blev dog kort, for blot fem minutter senere udlignede Augsburg. Alfred Finnbogason modtog en god stikning i dybden og han vippede bolden i nettet til 1-1.

Efter 82 minutters spil sendte Hoffenheim Arsenal-lejesvenden Reiss Nelson på banen. Det skulle vise sig at være en god ide.

To minutter senere blev han nemlig den store Hoffenheim-helt, da han fulgte op på en retur og sendte hjemmeholdet på 2-1, som også blev kampens resultat.

Hoffenheim rykkede med sejren op på femtepladsen i tabellen.

Freiburg og Mainz lå tæt i Bundesliga-tabellen inden deres indbyrdes opgør lørdag eftermiddag. Freiburg havde blot et enkelt point mere midt i tabellen.

Det fik Mainz dog lavet om på og det lykkedes dem at gå forbi dagens modstander, for på udebane hentede de en sejr.

Jean-Philippe Gbamin bragte gæsterne foran tidligt i kampen og siden gjorde Jean-Philippe Mateta det til 2-0. Hjemmeholdet fik reduceret, men kort efter slog Mainz til i den anden ende og gjorde det til slutresultatet 3-1.


Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april