LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ingen bud på Toutouh - interesse for Kusk

| Superligaen | 18 kommentarer
Ingen bud på Toutouh - interesse for Kusk
Foto: Getty Images
Youssuf Toutouh kan forlade FC København, men ingen bejlere har kontaktet manager Ståle Solbakken, der beretter om interesse for Kasper Kusk.

Kasper Kusk har haft en halvsæson med meget svingende spilletid i FC København, men kantspilleren har erklæret sig klar til at blive, hvis manager Ståle Solbakken ønsker det.

Og umiddelbart skal 26-årige Kusk ingen steder i januar.

- Jeg har ikke været i dialog med andre klubber om Kasper, men vi ved, at der er nogen, der er interesserede i ham. Som det er nu, så bliver han dog her, vi er ikke interesserede i at sælge, siger Solbakken til bold.dk.

Youssuf Toutouh er tilsynelande røget helt ud i kulden i FCK, og Solbakken er, som han også tidligere har erklæret, klar til at slippe midtbanespilleren.

- Men det kræver at nogen vil have ham, og der var ikke været noget i min mailbox. Men hvis der kommer en klub, kan vi være klar til at lave en deal. Vi har overladt det til hans agent, så det handler også om, hvor de står, siger Solbakken.

FCK har sagt farvel til Tom Høgli og Benjamin Verbic denne vinter, og Solbakken udelukker ikke, at der kommer flere afgange. Men det er en balancegang i forhold til at holde en vis bredde.

- Vi skal ikke sætte os selv skakmat, for vi har et meget hårdt program i starten af foråret med pokal, Europa League og opstarten i ligaen. Det skal vi tage i mente og sørge for, at vi er garderet og har kvalitet nok, siger Solbakken, der udover at jagte oprejsning vil bruge foråret på at bygge et nyt hold op:

- Vi fik et rigtigt godt tilbud, og Verbic skulle jo sælges alligevel til sommer, så det er egentligt bare den proces, vi har taget hul på. Nu er det så kun Robin Olsen og Peter Ankersen samt måske Federico Santander, der skal sælges til sommer.

- Vi har hentet en keeper, så hvis vi er heldige er det kun en ny højreback, vi skal ud at finde. Så samtidigt med, at vi arbejder på at slutte så højt i ligaen som muligt, forsøger at vinde pokalen og få nogle gode kampe i Europa League, kan vi bruge foråret på at bygge holdet op.

Solbakken afslørede i forbindelse med mandagens træningsopstart i FCK, at han arbejder på to-tre mulige indkøb i januar.

mikael@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

18 kommentarer

Ludvigdrengen 07:57          
Hvem er den målmand de har hentet? ?
XorpiZ 08:00          
Ham for Horsens - Joronen, hedder han vist.
Skytte 08:09          
Inden for de næste 6mdr skal det vel hentes følgende Ind: center forsvar, H.Back, v.kant, angriber samt evt en central midt...hvor mange der så skal hentes nu for at kan bruge de næste 6mdr på at spille dem ind må jo så være det åbne spørgsmål...men der skal handles kvalitet til de 4-5pladser da det ikke er til breden...
mikem 08:14          
Hvad er der sket me toutouh? Fik han lidt storhedsvanvid eller hva? Gået fra publikumyndling, til en man bare vil have ud af klubben, trist udvikling. Han må virkelig have pisset ståle af bag lukkede døre.. Men okay ingen plads til primadonnaer i truppen, der skal kæmpes i foråret!
gross87 08:57          
Skytte:
Som Ståle siger: De eneste de SKAL have hentet er en højreback hvis det andet løser sig. Resten er ikke et must for at stille et slagkraftigt hold.

Tror ikke Ståle har tænkt sig at købe flere til midterforsvaret. Erik, Varo, Lûftner og Boilesen (som vikar) det er rigeligt.

Ny kant skal der selvfølgelig til efter Verbic afgang og Toutouh er på vej ud.

Højre back er også nødvendigt.

Angriber? det er slet ikke nødvendigt. Santander, Pavlovic, Pieros og evt. Holse.

Central midt? Det kræver da, at nogen bliver solgt? Gregus, Zeca, Matic, Kvist, Keita?

Ift. niveauet der vist i år kan jeg forstå din tese om, at man må købe nogle med bedre kvalitet, men man skal også tænke på budgettet! De andre skal jo have løn indtil de er solgt !
Brannigan 09:14          
Helt vildt som Toutouh er faldet i niveau. Kan det tænkes, at det hænger sammen med, at han i sommers ikke blev solgt - sammenholdt med, at han måske performer bedst på et vindende/meget stærkt mandskab.

Så han har måske mødt for meget modgang i forhold til, hvad han kan klare?

Tror nu nok han skal komme igen, men han har brug for luftforandring og en ny klub, hvor han har mulighed for at ryste holdninger til hans person af sig og komme igang på ny.
Griffin 09:16          
Angriber? det er slet ikke nødvendigt. Santander, Pavlovic, Pieros og evt. Holse.
Nævner han ikke Santander som værende på vej ud?
Og mener du ærligt at det ikke er nødvendigt selvom Santander ikke bliver solgt? Pavlo og Pieros kan INTET! De er håbløse begge to. Holse får ikke chancen, det har vi set før. Han ligner ikke en som kan slå igennem i Superligaen. Dog håber jeg at jeg tager fejl. Men vi har intet potentiale i det angreb, heller ikke hvis Santander bliver.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar