Luk

Ingen fransk sejr i fem: Må stille os tilfredse

| VM | 6 kommentarer

Infoboks

Ukraine - Frankrig 1-1
VM Kvalifikation UEFA Gruppe D
44' 1-0 Mykola Shaparenko
50' 1-1 Anthony Martial

Lørdag aften spillede Frankrig 1-1 i VM-kvalifikationen, hvilket var femte franske landskamp på stribe uden en sejr, og Didier Deschamps ser sig nødsaget til at være tilfreds med pointet.

Selvom Frankrig fører deres VM-kvalifikation med fire point ned til Finland på andenpladsen, så har det bestemt ikke været kønt på det seneste.

Franskmændene er uden en sejr i deres seneste fem landkampe på tværs af alle turneringer, og lørdag aften var man i problemer mod Ukraine, men kom afsted med et point.

Derfor er Didier Deschamps efterhånden under lidt pres i det franske trænersæde, og han er heller ikke tilfreds. 

- Jeg er ikke tilfreds med uafgjort, men jeg er nødt til at være tilfreds med det. De to uafgjorte kampe mod Bosnien og Ukraine lever naturligvis ikke op til vores ambitioner. 

- Med en smule succes kunne vi også have taget tre point. Anden halvleg var bedre, men det er ikke det resultat, vi ønskede. 

- Situationen er ikke værre end før kampen, men den er heller ikke grundlæggende bedre. Tirsdagens kamp (mod Finland, red) er endnu vigtigere, forklarer han til Ouest France.

Frankrig er dog ubesejret i VM-kvalifikationen med to sejre og tre uafgjorte kampe.

 

 


Af Theis Fischer Brandt

6 kommentarer

Vincent Gigante 07:58          
Lyder mere og mere til, at de skal finde sig en ny træner.

De er gået helt i stå efter VM-pokalen. Man må kunne få mere ud af så talentfulde årgange, som Frankrig råder over.
Kuddi29 10:10          
Ja skift da endelig til en bedre træner, der gider landsholddfodbold, end den forsvarende verdensmester!!!! Som også er ubesejret i de sidste 5. Det er da indlysende han skal ud. Klovn
Riloh 10:36          
Har det franske landshold ikke ofte været præget af store egoer?
Jeg mindes at huske under en slutrunde for år tilbage hvor det gik helt galt med konflikt i truppen.
Jeg kender ikke det store til fransk fodbold eller deres stjerner, men det kunne være en ting de til stadighed slås lidt med.
Fremad Amager på Landsholdet 11:51          
Frankrig spiller simpelthen så kedelig fodbold. De har så mange klassespillere.
Fair nok med x ude mod Ukraine det er en svær modstander. Men de er ikke underholdende så kan det da godt være de har været verdensmestre. Men det er de ikke mere. Og de var da også kedelige da de vandt.
ZuluMuchi 13:20          
Vent hvad... Hvem er så verdensmestre nu, hvis Frankrig ikke er det mere?
Kuddi29 20:52          
Wauw fremad Amager i serie 2, du godt nok sovet helt ind på sofaen. Ved godt at Europa er vokset geografisk over tiden, men det var stadig em i sommers. Så skal vi ikke lige vente et års tid med at detronisere de forsvarende verdensmestre.
Tirsdag 26. oktober