Luk

Ingen grisefest på Mallorca da Getafe besøgte

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Mallorca - Getafe 0-0
La Liga

Mallorca og Getafe spillede 0-0 lørdag aften, da de to mødte hinanden i en chancefattig affære i La Liga. Mallorca er nu uden sejr i syv kampe.

Det var en kamp i den nederste del af La Liga, da Getafe lørdag gæstede ferieøen og fodboldholdet Mallorca i La Liga.

Gæsterne fra udkanten af Madrid lå inden kampen på næstsidstepladsen i ligaen, men de havde fået en smule gang i pointene med to sejre i de forgående tre kampe.

Hjemmeholdet lå på en 14.-plads, for det var blevet til mange uafgjorte resultater for ferieøens La Liga-hold. De havde blot smagt sejrens sødme én gang i de forgående elleve liga-kampe.

Det var to hold, der enten var bange for at tabe, eller også havde de ekstremt svært ved at angribe hinanden, for kampen manglede i stor stil farlige forsøg.

Efter en halv time kom Getafes Mauro Arambarri til en afslutning i en god position, men bolden gik lang forbi mål.

Kort før pausen var Mathias Olivera tæt på at bringe gæsterne i front, men denne gang gik afslutningen også forbi, selvom det var tæt på.

Anden halvleg var ligeså chancefattig som den første, og man skulle helt frem til det 87 minut for at finde den næste store mulighed.

Den faldt til hjemmeholdets angriber Abdon Prats, da han satte hovedet på et indlæg fra højresiden, men forsøget fik tæt forbi den højre opstander.

I kampens overtid havde Mallorca endnu et hovedstødsforsøg, men også endnu et udenfor rammen. Det hele endte 0-0, efter en kamp hvor der blot var to forsøg indenfor målrammen.

Begge hold fik derfor ét point, der dog ikke rykker ved deres positioner i den nederste del af La Liga.


Af Tobias Bladt Haarder
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar