Luk

Ingvartsen-agent er glad for tidlig handel

| International | 1 kommentar
Ingvartsen-agent er glad for tidlig handel
Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk

Marcus Ingvartsens agent Casper Grønn er sikker på, at Union Berlin er den rette klub for angriberen og glæder sig over at få lukket handlen før U21-EM.

U21-landsholdsangriberen Marcus Ingvartsen skifter denne sommer klub, da han forlader belgiske Genk og i stedet fortsætter i den nyoprykkede Bundesliga-klub Union Berlin.

Ingvartsens agent Casper Grønn, som er partner i People in Sport, glæder sig over at få angriberens fremtid på plads før U21-EM i Italien. 

- Vi ville gerne have aftalen lukket inden. Union havde været på banen i en lang periode, så når beslutningen om, at det var det rette for Marcus, alligevel var taget, gav det mening at få lukket den og få ro på, siger Grønn til bold.dk.

For mange spillere, som drømmer om et skifte denne sommer, er slutrunden et godt sted at få vist sig frem.

Casper Grønn minder dog om, at en spiller som Marcus Ingvartsen allerede har været fulgt af blandt andre Union Berlin i en lang periode, og at der derfor ikke nødvendigvis er det store at vinde ved at levere en god slutrunde. 

- Det er korrekt, at EM er et udstillingsvindue, men mange spillere er jo allerede blevet fulgt gennem et godt stykke tid. 

- Der var nok heller ikke kommet et eller andet fuldstændig uventet tilbud til Marcus, fordi han havde leveret godt i et par kampe under EM. Så vil man måske tænke på, hvorfor de pågældende klubber ikke har været på banen noget tidligere.

- Det giver mening for os at lukke aftalen nu, hvor Union har fulgt ham så længe og været så insisterende.

Grønn føler sig overbevist om, at Union Berlin, som også har Jakob Busk i truppen, er det helt rette for Ingvartsen, som ikke spillede meget for Genk i sidste sæson. 

- Marcus bliver testet på en anden måde nu, end han gjorde i Genk, og det bliver ikke nemmere for ham, for nu er det Bundesligaen, hvor der er virkelig mange stærke spillere, men det er godt for ham. 

- Vi ved, hvad træneren gerne vil, og hvilken spillestil klubben har, og både vi, Marcus, klubben og deres trænere tror på, at dette skridt er det rette for ham, siger Grønn til bold.dk.

23-årige Ingvartsen har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2022.


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Nørreskoven 22:54          
Rigtig god idé af Invartsen at skrive kontrakt før hans optræden i aften.....!!!! puha de de andre klubber i bundesligaen må virkelig være bange nu
..
Tirsdag 23. juli