Luk

Ingvartsen kunne ikke stoppe tophold

| Bundesliga | 1 kommentar

Wout Weghorst var på pletten for Wolfsburg, som besejrede Marcus Ingvartsen og Union Berlin 1-0 og er ny nummer to i Bundesligaen.

Med Bayern Münchens nedtur mod Hoffenheim lå vejen til Bundesligaens andenplads åben for Wolfsburg, som søndag tog imod Union Berlin.

Gæsterne fra hovedstaden havde Marcus Ingvartsen på bænken fra kampens start, og herfra kunne den danske angriber se en målløs første halvleg udspille sig.

Publikum skulle ti minutter ind i anden halvleg for at få drama for pengene, da der blev begået straffespark mod Wout Weghorst.

Selve forseelsen var der ikke den store tvivl om, men Weghorst havde haft hånd på bolden, inden han blev lagt i græsset, så efter en tur gennem VAR-maskinen blev straffesparket vekslet til et frispark til Union.

Weghorst tog revanche kort efter med målet til 1-0. Josip Brekalo fik akkurat prikket bolden frem til Weghorst, som var iskold i sin afslutning og sendte Ulvene på vej mod andenpladsen.

Union reagerede prompte ved at sende Ingvartsen i spil til de sidste 18 minutter, men hverken danskeren eller andre Union-spillere kunne fremtvinge en udligning.

Det endte 1-0 til Wolfsburg, som ubesejrede i syv kampe nu kun har Gladbach foran sig i tabellen.


Af Casper Baunsgaard

1 kommentar

FRC 18:15          
Ved ikke hvor meget man kan stoppe på 18 minutter
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober