Luk

Ingvartsen med debutmål i Mainz-triumf

| Bundesliga | 3 kommentarer

Marcus Ingvartsen fik lørdag debut for Mainz, og her formåede danskeren at komme på tavlen, da han scorede til slutresultatet 2-0 mod Hoffenheim.

Der var stort danskertræf på PreZero Arena, da Hoffenheim tog imod Bo Svensson og Mainz i Bundesligaen.

Det var dog kun Jacob Bruun Larsen, som indledte kampen på banen, da Robert Skov og Mainz' Marcus Ingvartsen sad på bænken, men sidstnævnte ville få en hovedrolle senere i opgøret.

Det var nemlig en tysker, der først stjal overskifterne, da Jonathan Burkardt bragte gæsterne foran med 1-0 efter 21 minutter.

Her dummede Bruun Larsen sig gevaldigt, da han spillede en Mainz-spiller helt fri, og så gik det stærkt ned mod hjemmeholdets mål. Bolden endte til sidst hos Burkardt, som på kanten af feltet vendte rundt på en tallerken og sendte bolden i mål.

Bruun Larsen var dog kort tid efter tæt på at gøre skaden god igen, da han drev gæk med Mainz-defensiven efter en dribletur, men danskerens skudforsøg røg dog forbi den ene opstander.

Efter pausen var Bruun Larsen endnu en gang tæt på en scoring, da han denne gang brugte hovedet. Efter 54 minutter steg danskeren til vejrs i feltet, men han misbrugte den store mulighed.

Hoffenheim havde store problemer med at få ram på Mainz, og i slutfasen valgte cheftræner Svensson så at smide lejesvenden Ingvartsen på banen, og det var en god ide.

Blot minutter efter modtog Ingvartsen nemlig bolden i feltet, hvor han formåede at banke bolden ind i netmaskerne til 2-0, og det endte også med at blive kampens sidste scoring.

Dermed sikrede Bo Svenssons tropper sig en vigtig 2-0-sejr over Hoffenheim, hvor Marcus Ingvartsen blev noteret for et debutmål.

Andetsteds måtte Freiburg og FC Köln nøjes med 1-1 i en kamp, hvor sidstnævnte fik Florian Kainz udvist.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober