Luk

Ingvartsen startede i Union Berlin-nederlag

| Bundesliga | 0 kommentarer

Marcus Ingvartsen fik den første time på banen, da Leverkusen vandt 2-0 over Union Berlin. Danskerens erstatning så rødt efter fem minutter på banen.

Marcus Ingvartsen startede på banen for Union Berlin, da Bundesliga-oprykkerne skulle forsøge at tage point mod Leverkusen.

Hjemmeholdet skuffede i midtugen i Champions League, hvor Lokomotiv Moskva kom på besøg og tog en 2-1-sejr med hjem. Den skuffelse – og 0-4-nederlaget mod Dortmund i seneste Bundesliga-kamp – skulle Leverkusen forsøge at glemme lørdag.

Leverkusen satte sig med det samme på opgøret, og efter 15 minutter troede de, at de havde scoret kampens første mål. Lucas Alario modtog en bold skråt tilbage i feltet, som han sendte i kassen. Dommeren måtte kigge på VAR-skærmen for at konstatere, at der var offside i situationen.

Få minutter senere lå bolden igen i målet hos udeholdet, der ikke blev reddet af VAR denne gang. Leverkusen slog kontra, som Kevin Volland flot afsluttede ved at gøre det til 1-0.

Værternes fans skulle heller ikke vente mange minutter, før de igen fik lov til at juble. Lucas Alario modtog bolden på kanten af feltet og tog et træk, inden han sendte den i kassen. Denne gang fik målet lov til at stå.

Leverkusen fortsatte med at sidde på opgøret, og gæsterne havde ikke meget at komme med. Marcus Ingvartsen blev skiftet ud efter 61 minutter og erstattet af Sebastian Polter, men det skulle vise sig at være en dårlig beslutning.

Polter fik blot lov til at spille fem minutter, før han trådte på en modstander i forbindelse med en tackling. Det vurderede dommeren til et direkte rødt kort, og Polter blev vist ud.

Ingen af de to hold formåede at komme yderligere på tavlen, og så kunne Leverkusen glæde sig over en 2-0-sejr og tre point.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober