Luk

Ingvartsen vil spille sig til VM som angriber

| VM | 1 kommentar

Infoboks

Bayer Leverkusen - Mainz 05
Bundesliga (25/09)
Oddset 1,75 4,00 4,30
bet365 1,72 4,00 4,50

Marcus Ingvartsen er trods udmærket succes i Union Berlin skiftet til Mainz for at spille på sin foretrukne plads som angriber, og her vil han vise sig frem inden VM.

I sommerens transfervindue skiftede Marcus Ingvartsen Union Berlin ud med Bo Svenssons Mainz, selv om Ingvartsen fik masser af spilletid i Berlin-klubben, som tilmed stod foran europæisk fodbold i denne sæson.

Det skifte var der to mål med, da han vil spille sig ind i landsholdsvarmen før VM, og det skal ske som fast angriber for Mainz.

Det siger Ingvartsen til Kicker, efter han indledte Mainz-karrieren med en kasse i weekenden mod Hoffenheim.

- Jeg skal i startopstillingen så hurtigt som muligt, og på den lange bane skal jeg deltage i VM, siger han til Kicker og tilføjer om sine tanker bag skiftet:

- Jeg havde to virkelig gode år i Union med en masse spilletid, men jeg ville spille som angriber igen. Jeg vil komme tættere på landsholdet ved at bruge mine kvaliteter som angriber. Landstræneren Kasper Hjulmand ser mig også som angriber.

- Jeg har allerede spillet under ham i FC Nordsjælland, så han kender mine kvaliteter, lyder det fra Ingvartsen.

Han har i Union Berlin-tiden både spillet som offensiv midt og kantspiller, men nu er han altså tilbage i front hos Mainz, hvor han dog startede ude i debuten.

Danmark er endnu ikke helt kvalificeret til VM-slutrunden i Qatar i 2022, men meget skal gå galt, hvis ikke det bliver til en direkte plads ved slutrunden i løbet af de sidste fire kampe i VM-kvalifikationen. 


Af Jonas Dalgård
Torsdag 23. september
Onsdag 22. september