LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ingvartsen vil tale fremtid med Genk til sommer

| International | 6 kommentarer
Se Anders Dreyers overdrevet uselviske aktion i kampen mod Frankrig
Highlights: Abildgaard-hovedstød sikrede overraskende dansk sejr over Frankrig
Mål! Abildgaard header danskerne i front i Brest
Highlights: Uheldig Valentin igangsatte Belgisk offensiv, men Stage sikrede dansk sejr
MÅL! Skov Olsen viser skarpheden og sender bolden i kassen
Ingvartsen vil tale fremtid med Genk til sommer
Foto: Anders Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Marcus Ingvartsen har fokus på at slutte sæsonen godt af i Genk og vil herefter se på, om der skal ske noget nyt for ham.

Angriberen Marcus Ingvartsen får ikke meget spilletid i Genk i denne sæson, og til sommer vil han tage en snak med klubben om sin situation.

Ingvartsen var på blokken i flere danske topklubber i januar, og mens et skifte ikke blev til noget dengang, udelukker han ikke at se sig om efter noget nyt efter denne sæson.

- Det er korrekt, at vi prøvede på noget i januar, men Genk ville holde fast på truppen. Vi ligger nummer et og går efter mesterskabet, så jeg har også forståelse for, at de ville holde på os, siger Ingvartsen til bold.dk.

- Jeg er rigtig glad for at være i klubben og livet udenom, men jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med, at jeg stort set ikke spiller, og det skal vi have en snak om efter sæsonen.

Mens Ingvartsen er åben for at se efter noget nyt til sommer, hvis situationen ikke ændrer sig, har han indtil da fokus på at få mest af ud af det i resten af sæsonen med Genk.

- De sidste par uger har jeg fået en smule mere spilletid, end jeg har gjort i en lang periode. Jeg knokler på og træner bedst muligt uge for uge, og så må jeg være der, når jeg får chancen.

- Jeg går efter minutter og at vinde mesterskabet. Da januar var ovre, var det bare dét, det handlede om. Begynder jeg at spille mere, er det rigtig spændende for mig, og jeg har fuld fokus på spilletid og kampen om mesterskabet i resten af sæsonen.

Tiltrængt spilletid for Danmark
Da det danske U21-landshold onsdag vandt 3-2 over Belgien, startede Ingvartsen inde.

Han håber på at bevare sin plads som Niels Frederiksens foretrukne frontangriber, også så han kan få vist sig frem til eventuelle bejlere til sommerens EM-slutrunde.

- Jeg er glad for at være med på U21-landsholdet og få nogle minutter, for dem får jeg jo ikke rigtig nok af hjemme i klubben.

- Når man ikke spiller i klubben, kan man hurtigt komme bagud på landsholdet, men jeg håber på at få vist mig frem til slutrunden, siger Ingvartsen til bold.dk.

23-årige Ingvartsen har spillet syv ligakampe for Genk i denne sæson.

mikkel@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

Frank Kunta 18:38          
Håber OB kan leje ham 1 år
Tipzy 19:19          
Ser ham gerne tilbage i Nordsjælland, hvor han hører hjemme.
¯\_(?)_/¯ 19:23          
Er han ikke bare en doven Pieros Sotiriou?
donpj111 19:33          
I ved jo hvor han ender hvis KH præsenteres på Vestegnen.
FC Nordsjælland 20:12          
Er han ikke bare en doven Pieros Sotiriou?
He, he - Ingvartsen var en træningsnarkoman der mødte ind for alle andre og gik hjem efter alle andre. Han gik i seng kl. 10 hver aften, sov altid 8 timer pr. nat og var superdedikeret og professionel. Desuden scorede Ingvartsen 23 mål i Superligaen på én sæson.
Ser ham gerne tilbage i Nordsjælland, hvor han hører hjemme.
Ja, det ville være en dejlig drøm, men FCN har ikke økonomien til det og Ingvartsen er nok ikke klar til det. Det ville dog være rart om FCN kunne holde et års tid længere på spillerne så de var mere klar til udlandet.
I ved jo hvor han ender hvis KH præsenteres på Vestegnen.
Han blev solgt for 45 mio. og selvom prisen er faldet, er det nok stadig over hvad BIF betaler for spillere. Jeg kan ikke forestille mig hverken Hjulmand el. Ingvartsen i BIF.
Andreas LBK 21:10          
Endnu et af mange eksempler på en ung spiller fra Superligaen og især fra farum, der kom lidt for hurtigt afsted...
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj