LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Iniesta: Coutinho er ikke min afløser

| La Liga | 12 kommentarer
De 10 største transfers i historien
Coutinhos skifte til Barcelona: Dette taler for, at han kan tage over for Iniesta
Så du det? Busquets tryller med flotte driblinger mod Espanyol
Highlights: Espanyol vinder over Barcelona efter vild afslutning
Så du det? Lækre detaljer af Isco og Messi fra weekendens opgør
Highlights: Drømmemål fra Suarez og Messi viste vejen for Barcelona i flot comeback
Highlights: Overlegne Barcelona udraderer Celta med 5-0
Iniesta: Coutinho er ikke min afløser
Foto: Getty Images

Infoboks

Sevilla - Barcelona
Copa del Rey (23/01)
bet365 3,60 4,00 1,85
NordicBet 3,85 4,15 1,83
Oddset 3,80 4,00 1,80
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Barcelonas Andres Iniesta glæder sig til at spille sammen med Philippe Coutinho og ser ikke brasilianeren som sin egen afløser.

Barcelona meddelte i sidste uge, at klubben har sikret sig forstærkning til midtbanen, da Philippe Coutinho er blevet hentet til klubben fra Liverpool.

Dermed kan blandt andre anfører Andres Iniesta se frem til øget konkurrence, og mange mener, at den 25-årige brasilianer er den naturlige afløser for 33-årige Iniesta.

Spanieren understreger selv, at han ikke har tænkt sig at trække sig, fordi Coutinho er kommet til.

- Jeg spiller for klubben, og som jeg altid har sagt, er det kun de bedste, som kan spille for denne klub. Det betyder, at Coutinho er en af de bedste. Han er ung og har et åbenlyst talent, og i Barcelona kan han blive endnu bedre, siger Iniesta til Onda Cero.

- Når det er sagt, kommer der aldrig til at være en spiller, som kan få mig til at stoppe eller sparke mig ud af klubben. Jeg er 33 år, og det er slet ikke et tema.

- Coutinho er kommet hertil for at forstærke os. Han er blandt de bedste spillere på sin position, og han kan nogle ting, vi kan bruge. Han er hurtig og talentfuld, han kan bruge begge fødder, skabe mål og score dem selv. Dette er det rette sted for ham at udvikle sig endnu mere.

Philippe Coutinho er skadet og ventes første at få sin debut for klubben om nogle uger.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

12 kommentarer

Andersespin 12:09          
nej Don Andres fortjener ære og respekt og fra en herre som er på hans plan den knægt der er langt fra på Ines?a´s niveau eller klasse så fx hr Pil i hans rådden analyse om hvem der overtager The Don position i Barca er langt fra Cotuinho
akka:D 12:15          
Giver ingen mening, det du skriver...?
C_Puyol_99 12:15          
Iniesta leverer også stadig absolut topklassefodbold, når han ikke er skadet. De 60 minutter han spillede igår var jo helt fantastiske, så ingen tvivl om, at han stadig er en ufattelig vigtig spiller for holdet. Med Coutinhos tilkomst, kan Iniesta bedre spares i visse ligakampe, hvorved han kan være 100% fit til de vigtige CL-kampe, som Coutinho jo ikke kan deltage i.

@Andersespin

Wtf?? Har du været en tur på Google Translate eller har du bare fået noget galt i halsen?
Pegefingeren 12:29          
Coutinho bliver aldrig en direkte erstatning til Iniesta. Dertil er der kæmpe forskel på væsentlige parametre, uden det dog skal lyde negativt fra en Liverpool fan ;)

Coutinho har ikke samme overblik og forståelse som Iniesta. Samtidig er Coutinho heller ikke helt lige så stabil, og Iniesta er bare langt klogere end Coutinho på en fodboldbane. Herudover besidder Iniesta også nogle ledermæssige egenskaber på Barcelona, foruden hans enorme betydning fra hele hans karriere i Barcelona.

Coutinho har dog en fænomenal sparketeknik, og han agerer nok bedre helt fremme på den sidste 3. del af banen, hvor jeg ser ham bedre end Iniesta i hans evner i dag. Coutinho er også bedre til at starte lidt på egen hånd, og har netop den lidt mere eklsposive dribleteknik, som er lidt mere over i noget Messi.

Jeg synes, det er forkert at sige, at Coutinho skal erstatte Iniesta, for jeg synes ikke engang, de er helt så tætte på hinanden i spil, som man gerne vil gøre det til. Jeg ser egentlig mere Coutinho som en blanding lidt hed ad Messis dribleteknik/sparketeknik, Iniestas afleveringsteknik og blik for spillet og Neymars tekniske niveau, udne han dog er helt på niveau med nogen af dem på de enkelte steps - det tror jeg dog, at Barca kan være det rigtige sted for ham at udvikle.

Når det så er sagt, så er jeg stadig ærgelig over, at han forlod Liverpool, selvom jeg synes, man fik et meget stort beløb for ham. Jeg synes egentlig, at både Barcelona og Liverpool kan kigge sig både tilfredse og utilfredse oven på denne handel. Coutinho fik sit drømmeskifte, men kønt var det skifte ikke. Det var ærgeligt, at han skulle ud og ødelægge sit ellers flotte renomé i Liverpool. Han havde fortjent anderledes.
Xavi H. 12:41          
Pegefingeren : Man kan tydeligvis høre på din konklusion at du ikke er Barca fan og ikke har fulgt dem i mange - som Jeg.
Iniesta startede sin Barca karriere som den offensive centrale midtbane. Dette har ændret sig efter Xavi stoppede og Iniesta er blevet ældre og langsommere. Jeg ser Coutinho som den perfekte afløser for ham om et par år når han trækker stikket. Coutinho er en 10´er og den position bliver ikke benyttet i Barca´s 4-3-3 som altid har været fortrukket - lige bortset fra de sidste 3-4 måneder. Vi får at se med tiden
Tony Stark 13:56          
Mon Kim yung UN vil blande sig i det her tilfælde?
Facchetti 14:14          
Selvfølgelig er Iniesta presset. Han betegner Coutinho som "en ung spiller". I morderne fodbold er 25 år ikke helt ung mere og man må sige at Coutinho har skrabet en masse god erfaring med sig so far.
Det kan godt være Iniesta selv synes, han har mange år endnu, men som 33-årig må man da begynde at tænke over tingene. Og soom han selv siger "kun de bedste spiller"
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar