Luk

Iniesta fik en Junker-trøje: Smed den nok ud

| J. League | 13 kommentarer

Infoboks

Urawa Red Diamonds - Cerezo Osaka
Pokal (12/12)
Oddset 2,45 3,15 2,90
bet365 2,30 3,10 3,00

Kasper Junker byttede trøjer med Andres Iniesta i Japan, hvor det spanske ikon er en kæmpe superstjerne, som bliver klappet ud alle steder.

Kasper Junker har stor succes i japansk fodbold for Urawa Red Diamonds, men i forhold til stjernestatus er der lige én, der er svær at nå.

37-årige Andres Iniesta har været i Vissel Kobe siden 2018, hvor han er anfører, og Barcelona-ikonet er en yderst populær skikkelse i Japan.

Det har Junker set på nærmeste hold, og han forstår godt hvorfor.

- Han bliver klappet ud, uanset hvilket stadion han spiller på. Det forstår jeg godt, for han er fuldstændig hjernedød, siger Kasper Junker til bold.dk.

- Inden jeg kom herhen tænkte jeg, at han jo var lidt oppe i årene, men jeg mener det, når jeg siger, at det er fuldstændig umuligt at tage bolden fra ham.

- Jeg prøvede tre-fire gange, men det er umuligt at fjerne ham. Den måde, han beskytter bolden på, er noget, man aldrig har mødt før. Det må jeg bare sige.

- Han styrer bare kampene, selvom hans tempo selvfølgelig ikke er, hvad det har været, men når han har bolden, ved man godt, at man er nødt til at falde med forsvaret, for ellers er man færdig.

- Alle tilskuere elsker ham, og han har jo lige forlænget, så jeg tror også, han elsker det herovre. Hele samfundet passer ham godt, fordi alle gør det på en respektabel måde. Han bliver behandlet som en konge.

Spurgte efter Junkers trøje
Talte du med ham efter kampen?

- Han gav mig en albue i hovedet, så jeg snakkede lige lidt med ham efter kampen, hvor jeg sagde 'come on', men så byttede vi trøjer, og så var alt godt, griner Junker.

- Der var en fra mit hold, der hentede trøjen til mig, da vi var kommet ind i omklædningen, og så spurgte han efter min trøje.

- Jeg havde det sådan lidt 'den gider han sgu da ikke at have', men han havde spurgt efter den, og så fik han den.

Så Andres Iniesta har simpelthen en Kasper Junker-trøje derhjemme? Eller har han måske solgt den dyrt?

- Han kan blive rig, siger Junker kækt og tilføjer:

- Ej, jeg tror sgu bare, han smed den ud i skraldespanden.

Men måske burde Iniesta tænke sig om en ekstra gang, for en signeret match-worn trøje fra Kasper Junker blev for nyligt solgt for omkring 7.000 kroner i Japan.

- Jeg får mange breve med billeder af mig, som jeg skal signere og sende tilbage, men jeg kan se, at alt bliver solgt på eBay, så jeg ved ikke, hvor fedt jeg synes, det er.

- De kan bare komme forbi, så skal jeg nok give en autograf; de behøver ikke give flere tusind kroner for det, siger Junker med et grin.

Kasper Junker er oppe på 11 mål i sine første 14 kampe for Urawa.


Af Sara Margren

13 kommentarer

Jpp 09:29          
"Kasper Junker er oppe på 11 mål i sine første 14 kampe for Urawa."

Det er sgu godt klaret i en ret krævende liga!
Taco mix 09:42          
Han bliver klappet ud, uanset hvilket stadion han spiller på. Det forstår jeg godt, for han er fuldstændig hjernedød, siger Kasper Junker til bold.dk.
Hehe, det lyder næsten som en sviner, selvom det selvfølgelig ikke er konteksten.
Mikesas 10:11          
God fyr ham Junker.
ForSatan 10:24          
Godt skifte for Junker, selvom mange synes det var mærkeligt. Han får en på opleveren, og når han leverer som han gør, så kommer han nok også til at tjene mere end hvis han var taget til et midterhold i Belgien eller Serie B.
Super fedt for ham.
Rasbak 10:46          
Kasper Junker er oppe på 11 mål i sine første 14 kampe for Urawa.
Jeg så ham, da han spillede i AC Horsens. Troede derpå han var lidt for hyped i Norge, og at et skifte til Japan ville være et FULDSTÆNDIG overmatch .

Men nogen gange skal man indrømme man tog fejl og bøje sig i støvet. Det gør jeg gerne for Kasper Junker. Det aftvinger fanme respekt det han har gang i .
Slettet(411100210712) 11:01          
Ja, uden at vide noget om den japanske liga så ligner de stats han leverer lige nu at han ville være bobler til en slutrunde hvis den skulle udtaages nu.

Det er godt gået.
TheUnitedWay 11:15          
Jeg kender intet til japansk fodbold, men hvis niveauet er lige så lavt som Tippeligaen, så er jeg ikke overbevist. Det man så fra Junker i Suppen var langt fra overbevisende, så der skal meget til før at han er i spil til en evt. slutrunde.

Når det så er sagt er Junker en fin fyr, og han fortjener i den grad den succes han har nu.
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december