Luk

Iniesta: Gør ondt at se Messi i en anden trøje

| International | 3 kommentarer

Infoboks

PSG - Nice
Ligue 1 (01/12)
Oddset 1,40 4,90 7,00
bet365 1,40 5,00 7,00

Den tidligere Barcelona-anfører Andres Iniesta erkender, at det bliver mærkeligt for ham at se Lionel Messi tørne ud for PSG.

Lionel Messi har spillet sin sidste kamp for Barcelona i denne omgang, da han fortsætter karrieren i PSG.

For en af Messis tidligere holdkammerater i Barcelona, Andres Iniesta, bliver det mærkeligt at se Messi for en anden klub.

- Det vil gøre ondt at se ham i en anden klubs trøje. Leo personificerer Barcelona. Han var alt, en spiller, som definerer holdet. Jeg har aldrig set en spiller som ham, og jeg tror ikke, jeg nogensinde kommer til det.

- Jeg ved ikke, hvad der skete internt i klubben, og hvordan tingene udfoldede sig, men Barca skal forsøge at komme sig over det her.

- Barcelona vil fortsætte med at være et af de bedste hold. Det hold skal altid være på toppen, siger Iniesta til AFP.

Iniesta forlod selv Barcelona i 2018 og spiller nu i japanske Vissel Kobe.


Af Mikkel Nøhr

3 kommentarer

Poor Scouser Tommy 09:17          
Det er da også helt forkert at se Messi i en PSG-trøje. Han hører til i Barcelona.

De totalt uansvarlige topledere i FC Barcelona over de senere år har forårsaget den ulykkelige situation.

Positivt er det dog, at laissez faire forretning med forventning om at blive reddet faktisk kan have konsekvenser i 2021. Det ville have været positivt også at have set konsekvenser i andre sager.

Cadeau til La Liga for at stå fast på nogle nødvendige principper.
Pele66 10:39          
Ganske enkelt forfærdeligt at han er landet i den araber ejede skod købe klub. Har desværre mistet noget for Messi i den forbindelse og det tror jeg at han bliver mega ked af.
Kenken 11:24          
Poor Scouser Tommy

Ikke at jeg er ubetinget uenig, men Barcelona har trods alt haft verdens højeste omsætning og i de seneste 9 år genereret overskud. Så kom scorings den satan og den har da været ekstrem hård ved Barcelona. Det har den også for andre klubber, Barcelona er ikke alene, men uden Corona havde der garanterer været overskud for 10. År i træk

Barcelona er dog hårdere ramt end nogle andre (stadig er de ikke alene om at være ramt). Men Barcelona lever desværre også af fodbold turister der desværre ikke har været en mulighed under corona

Når det så er sagt så har Bartomeu delegationen ikke været god for klubben. Økonomisk en katastrofe mht gæld og sportsligt har der vel ikke været et succesfuldt transfer vindue i 5 år
Mandag 29. november