Luk

Insigne-agent: Napoli-bud er ikke acceptabelt

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Venezia - Napoli
Serie A (06/02)
Oddset 6,20 4,50 1,48
bet365 5,25 4,50 1,53

Lorenzo Insignes agent, Vincenzo Pisacane, forklarer, at Napolis bud på en ny kontrakt fortsat ikke er passende og acceptabelt for Insigne.

Lorenzo Insigne har tilbragt næsten hele sin karriere i Napoli, men denne sommer kan det være slut for den lille italiener, som har kontraktudløb med klubben 30. juni.

Forhandlingerne om en ny aftale er egentlig gået i gang, men de lader ret hurtigt til at være strandet, eftersom Napoli ifølge Insignes agent, Vincenzo Pisacane, har tilbudt offensivspilleren det halve i løn.

Pisacane er nu igen ude og berette om situationen, og selvom han stadig siger, at Napolis bud er for lavt, forklarer han også, at han og klubben alligevel snakker sammen stadig.

- Et bud er blevet givet, som ikke er vurderet acceptabelt eller passende. Men det betyder ikke, at vi ikke snakker med hinanden mere, forklarer Pisacane til Canale 21 og fortsatte.

- Alle parter spiller deres rolle, der findes dem som stiller spørgsmål, og dem som efterspørger. Det bedste er at snakke med hinanden. Jeg har læst flere gange, at Lorenzo har bedt om månen (i løn, red.), men ingen anmodninger er blevet lavet.

- Han føler, at Napoli er en del af ham, han holder måske endda Napoli for tæt. Jeg har svært ved at finde en spiller, som er mere forbundet med trøjen.

Hvor stor chancen er for, at Insigne kommer til at underskrive en ny aftale inden sommer, kan Pisacane ikke sige noget om.

- Jeg kan ikke give en procentdel, det kan jeg bare ikke. Du er to i et ægteskab, så jeg synes, at det er rigtigt at mødes igen for at snakke om det og se, om der er en chance eller ej.

- Lorenzo har været en topspiller på det samme hold i mange år, og han finder altid grunde til at gøre det bedre. Jeg synes, at det er meget svært at finde et symbol som ham. Jeg synes, at Insigne fortjener lidt mere tid.

Insigne har i sin tid i klubben spillet 414 kampe ifølge Transfermarkt og bidraget med intet mindre end 114 mål og 91 oplæg.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar