Luk

Inter-angriber smadrede Mexico

| Venskabskampe | 1 kommentar
Inter-angriber smadrede Mexico
Foto: Getty Images

Lautaro Martinez var brandvarm for Argentina i en testkamp natten til onsdag. Han scorede tre af de fire mål i Argentinas 4-0-sejr over Mexico.

Argentina og Mexico mødtes natten til onsdag i en testkamp på neutral grund i San Antonio i Texas.

Argentina stillede uden nogle af de allerstørste profiler. Lionel Messi var ikke med, og det samme gjorde sig gældende for folk som Gonzalo Higuain og Sergio Aguero.

Til gengæld var Inters Lautaro Martinez med, og han spillede en meget stor rolle i opgøret, inden han blev skiftet ud med Paulo Dybala i anden halvleg.

Efter 17 minutter snød han omtrent fem mexicanske forsvarsspiller, inden han sparkede bolden i netmaskerne til 1-0 fra udkanten af feltet.

Fem minutter senere løb han dybt og fik en perfekt timet aflevering fra Exequiel Palacios, inden han stensikkert trillede bolden forbi den mexicanske keeper.

Leandro Paredes ville også være med i målfesten. Efter 33 minutter scorede han på et straffespark. Den mexicanske keeper Guillermo Ochoa havde lige nøjagtig fingrene på, men kunne ikke holde bolden ude.

Lautaro Martinez lukkede en stor første halvleg ned, da han efter 39 minutter strøg forbi et sløjt mexicansk forsvar og hakkede bolden i kassen til 4-0.

Anden halvleg bar præg af udskiftninger, og der blev ikke scoret mere – men det var heller ikke nødvendigt. Argentina tog en stensikker sejr.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Indspark med bolden 14:13          
Vildt, de har så mange gode angribere

Hvis de så bare kunne få en verdensklasse målmand og "lidt" bedre forsvarer, så ville de blive meget sværere at slå...
Fredag 20. september