Luk

Inter bankede sig på andenpladsen i topkamp

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Sassuolo - Inter 0-3
Serie A
4' 0-1 Alexis Sánchez
14' 0-2 Vlad Chiriches
60' 0-3 Roberto Gagliardini

Christian Eriksen fik de sidste fem minutter, da Inter overhalede Sassuolo på andenpladsen i Serie A med 3-0-sejren i topkampen mellem de to hold.

Der var ingen slinger i valsen for Inter, da Milano-holdet besøgte Sassuolo i en direkte kamp om andenpladsen i Serie A.

Allerede efter fire minutter kom gæsterne i front, da Lautaro Martinez blev sendt i dybden.

Argentineren vippede bolden forbi en fremstormende Consigli i Sassuolo-målet, inden han holdt forsvarerne væk og spillede Alexis Sanchez helt fri foran mål, så han kunne score til 1-0.

Ti minutter senere gjorde Sassuolo det ikke nemmere for dem selv, da Vlad Chiriches afrettede Arturo Vidals hårde indlæg i eget net til pausestillingen 0-2.

Et kvarter inde i anden halvleg skulle en glimrende scoring af en Christian Eriksen-rival reelt fjerne den sidste spænding i det italienske topopgør.

Det var den centrale midtbanespiller Gagliardini, der modtog bolden på kanten af feltet, tæmmede den en gang, for så at flugte bolden hårdt i mål med et vristspark.

Eriksen, som tidligere på dagen fik hårde ord med på vejen af klubbens direktør Giuseppe Marotta, blev indskiftet med fem minutter tilbage af opgøret.

Dermed når danskeren at få godt ti minutters spilletid i alt i november måned, efter han også fik et kort indhop mod Real Madrid i Champions League.

Flere mål var der dog ikke i opgøret, hvorfor Inter spiller sig forbi Sassuolo på andenpladsen med en bedre målscore end dagens værter.


Af Christian Ambæk
Fredag 22. januar