Luk

Inter-chef: Eriksen har sendt en besked til os

| International | 19 kommentarer

Infoboks

Inter - Genoa
Serie A (21/08)
bet365 1,33 5,25 9,50

Inter-direktør Beppe Marotta bekræfter, at Christian Eriksen lørdag aften har skrevet til hans holdkammerater.

Christian Eriksen kollapsede i Danmarks landskamp mod Finland og blev kørt til hospitalet for at modtage behandling.

DBU's fodbolddirektør Peter Møller fortalte lørdag aften, at Christian Eriksen havde kommunikeret med sine landsholdskammerater, og danskeren skrev også en besked til holdkammeraterne i Inter.

Det bekræfter Inter-direktør Beppe Marotta sendt lørdag aften.

- Spillerne er meget tætte, og vi kommunikerede alle straks med hinanden, efter vi så de billeder. Vi ville ikke være pågående og ville derfor respektere hans rekonvalescens, efter vi først var blevet beroliget, siger Marotta ifølge Football Italia.

- Jeg kan kun sige, at Eriksen selv for 10 minutter siden (lørdag aften, red.) sendte en besked i vores interne chat, og dette bekræfter båndet mellem spillerne.

Inter-direktøren afviser desuden, at Christian Eriksen har haft coronavirus, og danskeren er heller ikke blevet vaccineret.


Af Sara Margren

19 kommentarer

Jpp 08:16          
"Inter-direktøren afviser desuden, at Christian Eriksen har haft coronavirus, og danskeren er heller ikke blevet vaccineret."

Det her er så latterligt at skulle udtale. Fuck de der konspirerende båtnakker.
TheUnitedWay 08:21          
Enig. De skyr ingen midler. Jeg håber at vi snart får en opdatering på Eriksens tilstand, og at han får så men som muligt.
KiksetIndspark 08:57          
Tænk sig nogen leder efter en anti-vaccine grund. Føj.
Carsten69Dig 10:10          
Anti-vaxxers er mentalt udfordrede og triste, ensomme mennesker der forsøger at være en del af "noget". Bare ignorer staklerne.

Det er absurd at være nødt til at melde sådan noget ud. Vi skal bruge flere penge i psykiatrien.
Cta 10:45          
Det vel helt fair at stille spørgsmål til hvad det pludselig skyldes at en top eliteudøvee pludselig falder om på banen.. hvis han er vaccineret så kan/kunne det have bivirkninger og det er da vær at tage med i deres konklusioner
Diogenes 11:12          
Det er ikke okay helt uden basis i virkeligheden at spekulere i aarsagen - en spekulation som vil medvirke til at andre ogsaa doer. Solbakken, Muamba osv. faldt jo heller ikke om pga. vaccination.
Pjotr 11:19          
Det der gør spekulationerne usmagelige er timingen - det er alt for tæt på den tragiske hændelse.

Hvis det er rigtigt - som det påstås - at det er meldt ud at Eriksen blev vaccineret den 31. maj, er det da en tese der bør interessere alle individer og ikke mindst videnskaben. Alt andet ville være idioti. En topatlet, der er blevet grundigt testet de sidste mange år for bl.a. hjerteproblemer kollapser pludselig på den måde mindre end 14 dage efter han angiveligt har modtaget en vaccine der er betinget godkendt og som ikke har haft tæt på tid nok til at blive testet efter de normale forskrifter.
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august