Luk

Inter-direktør: Eriksen ikke funktionel i klubben

| Inter | 16 kommentarer

Infoboks

Udinese - Inter
Serie A (23/01)
Oddset 5,40 4,00 1,62
bet365 6,00 4,00 1,57

Inters direktør Giuseppe Marotta lægger ikke meget skjul på, at der arbejdes på at sende Christian Eriksen videre til januar.

Christian Eriksen er ude i kulden i Inter, og nu åbner klubbens direktør Giuseppe Marotta også for, at et januar-salg kan være på trapperne.

Marotta har ifølge Football Italia forklaret Sky Sports Italia, at danskeren meget vel kan blive solgt, så mulighederne for en anden signing til Antonio Contes mandskab kan lade sig gøre.

- Den vigtige term her er funktionalitet. Fodbold er proppet med situationer som denne, hvor spillere bliver signet, men som så ikke fungerer i det taktiske system eller på det hold, han placeres på, siger Marotta.

- Vi hentede Eriksen i januar for 150 millioner kroner, en glimrende handel på transfermarkedet og en god mulighed, men naturligvis skal træneren foretage evalueringer og vælge den bedst mulige startopstilling, tilføjer han.

Eriksen har i denne sæson endnu til gode at spille 90 minutter for Inter, ligesom han i november måned kun står noteret for de fire minutter, han spillede mod Real Madrid i midtugen.

Også i dag er Eriksen på bænken, hvor Inter spiller mod Sassuolo.


Af Christian Ambæk

16 kommentarer

Bookel82 15:35          
Dårlig købmandskab at udtale sig hele tiden og snakke hans pris ned.
Ingen kommer til at betale mere end 20 mio Euro for ham nu.
Gad godt se ham i Dortmund.
Stankovic 15:56          
Det virker til at man hentede ham alene med videresalg for øje.

Dårlig rådgivning og elendig beslutning af Eriksen.
S4lv4 16:11          
Det virker til at man hentede ham alene med videresalg for øje.

Dårlig rådgivning og elendig beslutning af Eriksen.
Hvad tænker du som om Inters ageren ?

Mener du, at de har værdiforøget eller blot opretholdt hans værdi i den periode, de har rådet over ham ?

Tror du, at de får mere end de €20m-€30m, som de gav for ham ?

Det ligner mest af alt en ukoordineret indsats mellem klub/sportsdirektør og træner. Det bliver spændende at se, hvad det kommer til at koste Inter at skille sig af med Eriksen førtidigt - med tanke på de italienske skatteregler og det skattesmæk, som Eriksen vil få, hvis han skifter nu og ikke venter til udgangen af januar 2022.
Gustenv@rius 16:30          
Sjovt hvordan Marotta forsøger at tale det gode købmandsskab op ved at nævne at man kun betalte 150 mio. for Eriksen, når nu sandheden er at der oven i det beløb kommer lige godt 50 mio. ekstra i agentsalær.
SAaB 16:31          
Han skal bare væk derfra og finde en klub som passer til det niveau han har nu. Det er sgu sørgeligt at han ender som det rene ingenting efter et par stærke år i England.
Angriiib!!! 16:44          
Nu ved jeg godt, at det er nemt at være bagklog, men er jeg den eneste, som fra start har syntes, at Conte og Eriksen er et helt forfærdeligt taktisk match?
Dobrich 16:50          
@Angriiib!!!

Nej !
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar