Luk

Inter-emnet Inzaghi: Lazio-eventyr slutter her

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

Lazio-træner Simone Inzaghi meddeler, at han forlader klubben. Han er rygtet kraftigt til Inter, der skulle være klar til at præsentere ham hvert øjeblik. 

Inter er på jagt efter en ny træner. Det sker i kølvandet på, at Antonio Conte onsdag blev fyret. 

Her skulle valget være faldet på Lazios Simone Inzaghi. 

Tidligere torsdag var klubben ude og tage en form for afsked med Inzaghi, der nu også meddeler, at han stopper i klubben.

- Med de største følelser vil jeg informere jer om, at mit utrolige eventyr med Lazio slutter den 30. juni. Jeg takker klubben, præsidenten, spillerne og fansene, der har fulgt mig gennem 22 fantastiske år som spiller og træner. 

- Vi kæmpede og vandt sammen. Lazios farver vil blive i hjertet hos mig. Lazio-familien vil altid være en del af min sjæl, siger Simone Inzaghi til det italienske nyhedsbureau ANSA.  

Han har været i Lazio siden 1999 som spiller og i diverse trænerroller. I 2016 blev han forfremmet til cheftræner for førsteholdet. 


Af Andreas Roesen

9 kommentarer

no name 23:45          
Da er gang i den i Italien for tiden
cloc 23:57          
Eriksen bliver back nu! Tror han smutter
Fox@Mulder 00:24          
Money talks.....igår gav han mundtlig accept til Lazio om at forlænge og idag "skifter han mening" efter Inter tilbyder det dobbelte i løn.
VBhjerte 02:20          
Han bliver en succes... det er jeg pænt overbevist om.
Stankovic 04:30          
Money talks.....igår gav han mundtlig accept til Lazio om at forlænge og idag "skifter han mening" efter Inter tilbyder det dobbelte i løn.
Inzaghi har i 16 måneder forsøgt at tale om kontraktforlængelse med Lotito, som først nu eftersigende tilbyder Inzaghi forlængelsen.

Jeg forstår udmærket hvis hans tålmodighed med Lotito var væk ovenpå nogle sæsoner hvor han har præsteret fantastisk.
Erik Schon 05:17          
Lazio har ikke behandlet Inzaghi med respekt. Allerede dengang han var vikar og gjorde det rigtig godt, valgte de Bielsa, der træk sig efter to dage. Så vendte de tilbage til Inzaghi igen. Og efter forrige sæson hvor de lå til guld vil Lolito ikke tilbyde ham en ny kontrakt. Han har virkelig været loyal over for Lazio.

Han har virkelig fået det maksimale af det hold.
Held og lykke i Inter. Bliver vildt spændende.
Mr Enrich 06:36          
Det dobbelte i løn af penge, som de ikke har...
Søndag 20. juni
Lørdag 19. juni