LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Inter erkender nederlag i Modric-jagt

| International | 10 kommentarer
Kroatiens profiler: Luka Modric
Inter erkender nederlag i Modric-jagt
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Atletico Madrid
UEFA Super Cup (15/08)
bet365 2,40 3,25 2,90
NordicBet 2,60 3,15 3,10

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Inter-træner Luciano Spalletti medgiver, at Luka Modric nok ikke kommer til klubben denne sommer. Real Madrid vil selv bruge ham, siger han.

Luka Modric har været en ombejlet herre denne sommer, men de seneste rygter lyder på, at han bliver i Real Madrid.

Inter har været en af bejlerne, og de erkender nu, at Modric-løbet er tabt.

- Jeg ved ikke, hvad der sker, men jeg er bare glad for, at en spiller som Modric, som har vundet Champions Legue og var i VM-finalen, gerne vil skifte til os, siger træner Luciano Spalletti til Sky Sport Italia.

- Jeg tror ikke, han kommer, for Real Madrid vil stadig gerne kunne bruge sådan en talentfuld spiller. Vi er et stærkt hold uanset hvad.

Inter åbner deres Serie A-sæson i næste weekend mod Sassuolo.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

10 kommentarer

Ensejrforfodbold 15:51          
Ville også være dumt at sælge manden bag de sidste par års succes i CL.
haraltidret 15:58          
Eller også har Modric bare brugt interessen fra Inter til at sikre sig en klækkelig lønforhøjelse i Real Madrid. Den taktik er ihvertfald blvet brugt før.
nappey 16:10          
At Inter overhovedet har troet at det kunne lade sig gøre, er mig en kæmpe gåde.
Foggy 16:30          
Verdens bedste til det meste en midtbanespiller skal kunne på en fodboldbane. Om han er verdens bedste, ved jeg ikke, men han er i hvert fald blandt dem.
Mølbat 16:38          
Slap af.. verdens bedste til hvad? Manden spiller CM og har max 2-3 mål og 3-4 assists i løbet af en helt år... han er ok... verdens bedste er han engang tæt på.
Som du selv skriver, så spiller han på den centrale midtbane. Det er ikke just en position, hvorfra man regner med mange mål. Hvis du ser Modric spille fodbold ofte, hvilket jeg går ud fra, at du ikke gør, så tror jeg ikke, at du ville skrive, som du gør. Han betyder alt på Real Madrids midtbane. Han holder gang i spillet på fornem vis, han sætter tempoet i spillet, han læser spillet eminent og så er han faktisk også ganske OK til det defensive. Modric har måske ikke et utal af mål og assists, når en sæson slutter, men han er i den grad manden, som man kan sige, har de 3. sidste fod i opspillet til et mål. Der er IMO ingen i hele verden, som kan dominere en midtbane som Modric kan. Han giver utrolig megen dynamik til det hold, som han spiller for. Det er ikke for sjov, at mange regner ham som førsteudfordreren til Ronaldo og Messi ved dette års Ballon d´Or-uddeling.
la Vecchia Segnora 17:23          
Ville også være dumt at sælge manden bag de sidste par års succes i CL.
Det var hurtigt at madrid fansende glemte Ronaldo, eller fortrænger de det måske :-)
Tirsdag 14. august