Luk

Inter følger trop: Dropper træningslejr i USA

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Inter - Genoa
Serie A (21/08)
bet365 1,33 5,25 9,50

Inter meddeler onsdag, at de har valgt at droppe deres træningslejr til USA for at spille Florida Cup, ligesom Arsenal besluttede tidligere på dagen. 

Sommerens opstart byder ofte på forskellige små turneringer og træningslejre rundt omkring i verden for de store europæiske klubber.

Denne sommer skulle Inter til USA, hvor de var en af deltagerne ved Florida Cup, men den tur har de italienske mestre aflyst.

Det fortæller klubben på deres hjemmeside, hvor de begrunder aflysningen med risikoen for yderligere smittespredning af coronavirus.

Tidligere på dagen meddelte Arsenal også, at de trak sig fra turneringen, men det skyldte, at holdet var blevet ramt af nogle tilfælde af corona. 


Af Andreas Roesen

3 kommentarer

Deja-Vu 00:50          
Det eneste rigtige at gøre.

Flere klubber burde følge trop og fuldstændig boykotte lande der som USA er bund korrupte, skider på de svageste i samfundet og udnytter deres militær og magtposition til overvågning og undertrykkelse af andre lande samt befolkningsgrupper. For slet ikke at tale om hvordan amerikanerne formår at kommercialisere og politisere alt sport til en grad hvor selv ikke FIFA og UEFA kan være med... eller noget
Silverblue500 00:59          
Helt seriøst..

det er så lavt dit indslag..

skal vi så også over i den anden side at det er bedre at have religion til at styre verden som har været skyld i flere krige i menneskets historie end noget andet..

Du lyder til at være blevet lettere hjerne vasket...

kunne være du skulle danne dig din egen mening og tage en tur der over istedet for.
at være så snævre synet.

Eneste grund til de små turneringer rundt omkring burde aflyses er så mindsker de smitten de er stadig hårdt ramt i USA.

Må ærlig indrømme dit indslag er så tæt på at være ligeså slemt som det du beskylder dem for..

Yderst lavt og svagt.

Arsenal og Inter gør det helt rigtige af de rigtige grunde ikke din gang bavl.
hts 09:45          
skal vi så også over i den anden side at det er bedre at have religion til at styre verden som har været skyld i flere krige i menneskets historie end noget andet..

Ved godt det er en almindelig godkendt frase, men det passer simpelthen ikke.
Fredag 23. juli