Luk

Inter i krise: Kan ikke hente Eriksen-afløser

| Serie A | 8 kommentarer

Infoboks

Inter - Atalanta
Serie A (08/03)
Oddset 2,05 3,70 3,40
bet365 2,05 3,60 3,40

Inter har ikke råd til at hente en afløser for Christian Eriksen, erkender direktør Giuseppe Marotta, der forsikrer, at klubben nok skal overkomme de økonomiske udfordringer.

Christian Eriksen er længe blevet rygtet væk fra Inter denne vinter, men klubben har økonomiske problemer og mangler at udbetale fire måneders løn.

Inters direktør, Giuseppe Marotta, blev inden søndagens kamp mod Juventus spurgt ind til, hvorvidt Eriksen bliver erstattet, hvis han udlejes, når nu klubben er i problemer.

- Piero Ausilio (Inters sportsdirektør, red.) arbejder på Eriksen-sagen, og så snart der er noget konkret at rapportere, fortæller jeg jer det, siger Marotta til Sky Sport Italia.

- Vi har modtaget nogle indikationer og retningslinjer fra klubben, så vi kan ikke foretage nogen investeringer og bør ikke forvente kæmpe ændringer.

- Gruppen skal respekteres for det udførte arbejde og de opnåede resultater, siger Marotta.

Direktøren forsikrer, at der ikke er tale om nogen nødsituation i Inter, og at klubben nok skal løse de økonomiske problemer.


Af Sara Margren

8 kommentarer

laligafan 20:56          
Fjolser at købe over evne. Og så oveni 4 i cl og de har ikke råd til at fyre deres træner.
Ditmer-K 21:39          
Også vanvittigt af Conte får 12 mil i løn for at ryge ud af CHL hvert år.
VbRocks 22:55          
Inter ligner lidt en klub i opløsning...
Binne7 22:56          
Argh mon ikke Inter syntes det er hæderligt, hvis Inter bliver mestre?
FatAsGragas 00:18          
Man kan vel godt købe et mesterskab for dyrt, prøv at se hvad der skete i Leeds da de forsøgte i start 2000.
Flashp 10:11          
Nu er det vel hverken Conte, spillertruppens eller den sportslige ledelses skyld, at eksterne faktorer har påvirket økonomien hos Suning så negativt.

Hvis ikke klubben bliver solgt igen, kommer der nok en økonomisk hestekur snart.

Hvis der ikke sælges profiler i dette vindue (og hvilke købere kaster om sig med penge lige nu?) så har Inter vel dog en god chance for det første mesterskab siden 2010.
Zanetti4ever 10:56          
Problemet er ikke så meget at inter er dårligt kørt økonomisk, Inter var faktisk i gang med at omstille sig, krisen har bare ramt på det værst tænkelige tidspunkt, er tidspunkt hvor den kinesiske regering har forbudt yderligere investeringer i udenlandske aktiver og hvor klubben var meget afhængig af matchday revenue sales som er faldet drastisk pga. Krisen oveni har krisen sendt moderselskabet ud i en alvorlig krise der ikke kan undgås at ramme klubben. Realiteten er at 12 ud af 20 italienske klubber er bagude med lønudbetalingen så krisen har ramt over en bred kam.

Inter mangler det fundament som andre klubber med høje lønninger har, gode hoved sponsorater, Inters er utilsvarende pga. tidligere ejers inkompetence som gør vi har hængt på Nike og Pirelli der har givet alt for lidt i forhold til hvad de burde. Men begge kan først erstattes til den kommende sæson.

Men mons tro ikke der er en enten delvis opkøb under opsejling, det er der stærke forlydener om.
Fredag 5. marts