Luk

Inter-læge: Eriksen har aldrig haft problemer

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Inter - Genoa
Serie A (21/08)
bet365 1,33 5,25 9,50

Inter-læge Piero Volpi fortæller, at der aldrig har været en episode i Inter, som har antydet et hjerteproblem med Christian Eriksen.

Dagen efter lørdagens danske landskamp er det store samtaleemne Christian Eriksen, som kollapsede kort før pausen mod Finland.

Den danske stjerne har siden da fået støtte og kærlighed fra hele verden, hvor alle føler med Eriksen. I Milano var det også en hård dag, da de fik nyheden om deres spiller, der måtte have hjertebehandling på banen.

Inter-læge Piero Volpi var i chok over episoden og fortæller, at de i klubben aldrig har vurderet, at Eriksen på nogen måde skulle have en form for hjertefejl, som Tottenhams læge, Sansay Sharma, også kunne fortælle tidligere søndag.

- Det var en dårlig time, ikke kun for mig, men for hele Inter-familien, udtaler Piero Volpi ifølge Football Italia og fortsætter.

- Eriksen vil gennemgå yderligere undersøgelser i løbet af de næste par dage. Det vigtigste er, at han har det godt, men der har aldrig været en episode, som på nogen måde har antydet et muligt problem. Hverken da han var i Tottenham, men heller ikke i Inter. I Italien er kontrollen streng. 

DBU har desuden meddelt, at de afholder pressemøde søndag klokken 15:00, hvor landsholdets læge, Morten Boesen, blandt andet vil være til stede.

 


Af Raymund Nelausen
Søndag 25. juli