Luk

Inter Miami-ejer er optimistisk: Messi kommer

| Major League Soccer | 1 kommentar

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona
La Liga (27/10)
Oddset 4,30 3,75 1,82
bet365 4,20 3,80 1,80

Inter Miami-ejer Jorge Mas er optimistisk vedrørende, at Lionel Messi kommer til at spille for klubben, da de vil opbygge et hold i verdensklasse.

Man skal sigte højt, hvis man vil opnå sine drømme. Det må være tankegangen hos Inter Miami, hvor ejeren, Jorge Mas, er sikker på, at Lionel Messi en dag kommer til klubben.

FC Barcelona-spilleren har tidligere åbnet op for, at han godt kunne se sig selv i den amerikanske liga, MLS, og i Miami har ejerne været i gang med at vurdere, hvordan de kan hente Messi til klubben.

Det fortæller Mas til Miami Herald.

- David (Beckham, red.) og jeg har arbejdet meget hårdt. Vi har ambitioner om at bringe de bedste spillere hertil, og Leo Messi er uden tvivl den bedste spiller nogensinde, udtaler Mas og fortsætter.

- Jeg er optimistisk vedrørende, at Messi kommer til at spille i en Inter Miami-trøje. Fordi det vil fuldende arven fra den største spiller i vores generation og vil blive mødt af ejerne fra Inter Miamis ambitioner, som er at opbygge et hold i verdensklasse.

33-årige Lionel Messis kontrakt med Barcelona udløber om tre uger, og de to parter er endnu ikke blevet enige om en forlængelse.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

sydsiden 01:49          
Bob bob bob ik´ ..
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober