Luk

Inter på delt førsteplads efter sejr mod Juve

| Serie A | 25 kommentarer

Infoboks

Inter - Juventus 2-0
Serie A
12' 1-0 Arturo Vidal
52' 2-0 Nicolo Barella

Inter leverede en fremragende indsats, da Antonio Contes mandskab slog Juventus med 2-0 på hjemmebane i toppen af Serie A.

Der var stormøde i Serie A søndag aften, hvor Inter på hjemmebane tog mod Juventus.

Begge mandskaber prøver at hente Milan i toppen af tabellen for tiden, og Inter kunne med en sejr spille sig op på siden af milaneserne, som dog har en kamp i hånden.

Christian Eriksen var igen ikke med blandt Antonio Contes udvalgte fra starten af opgøret. 

Da der kun var spillet 10 minutter i opgøret, troede Cristiano Ronaldo, at han havde bragt sit hold i front, men scoringen blev annulleret for offside.

Angrebet efter sendte Nicolo Barella en bold ind i feltet, hvor Arturo Vidal kom flyvende ved bagerste stolpe, og headede Inter i front med 1-0.

Romelu Lukaku var tæt på at fordoble føringen for hjemmeholdet efter 25 minutters spil, men Wojciech Szczesny var klar på stregen med en fin redning.

Juventus havde svært ved at blive rigtig farlige, og holdet fra Torino manglede hele tiden lige det sidste foran mål.

Kort inden halvleg var Lukaku igen tæt på, men her vandt Szczesny igen duellen med en fremragende redning på belgierens hårde skud.

Lidt efter halvlegen tog Barella et fremragende løb i dybden, mens Alessandro Bastoni samtidig lagde en flot aflevering ned mellem Juves bagkæde, som lå lige for Barellas fødder. Alene med målmanden hamrede den lille italiener bolden op i nettaget til 2-0.

Inters forsvar stod fortsat solidt, og Juve fik ikke mange øjeblikke på bolden omkring hjemmeholdets felt.

Kampen skulle hen til få minutter før tid, inden at Juve for alvor blev farlige. Varme Federico Chiesa sendte et skud afsted, som Samir Handanovic dog fik reddet.

Derfor tog Inter en flot 2-0-sejr mod de forsvarerende mestre, som derved taber et skridt i topstriden. 

Nu har Inter 7 point ned til Juventus, mens Milan kan øge deres til 10 med en sejr mandag. 

 


Af Theis Fischer Brandt

25 kommentarer

Munchen 22:45          
Hvor er Juventus dog blevet et ordinært hold.
Den tidligere gode - og nu ældre generation - er færdige på absolut topplan. Ronaldo, bonucci, chiellini mfl.

De yngre spillere har samtidig ikke et højt nok topniveau. (Med undtagelse af chiesa og de ligt)

Der skal ordentlig en udrensning til i den klub - og det kommer nok til at tage en 2-3 somre.

Men også på tide at vi får en anden italiensk mester - trods alt....

Hvor er lukaku dog god. Vel en af de mest komplette angribere. Det er mig en gåde han ikke kunne bruges korrekt i United!
ObiWanJakobi 22:47          
Hold nu kæft hvor er Barella god
JallaKongen 22:47          
Pirlobold er ikke ligefrem nogen slags champagne fodbold.
kimjen 22:48          
Det kan godt være Conte ikke er særlig populær i DK,
MEN sejren over " den gamle dame " sætter ligesom tingene i relief.
Vinderen har altid ret !
Juventino45 22:50          
Tillykke, Inter. Desværre fuldt fortjent sejr - og endda med klasseforskel. Som Juvefan sidder man med en fornemmelse af, at det her har lange udsigter. Selv med to af de 4, som ikke var der i dag (De Ligt og Dybala), ville det ikke have gjort nogen forskel. Dette hold ejer ikke klasse. Eneste fornøjelse var Chiellini, som eneste rigtige champion på Juves hold. Han repræsenterer desværre fortiden. Selv Inters indskiftere ville hver og en have pyntet på Juves hold. Hvor man skal placere skylden for denne elendige trup, ved jeg ikke. Men håber snart at have set ryggen af Paritici. Og til dem der vil forklare nederlaget med det ene og det andet. Drop det - den er gal over hele linjen og det er en tendens, som har sneget sig ind det sidste års tid.
LosBlancoz 23:02          
Det er lige til at falde i søvn så ringe Juventus´ boldomgang er. Der er absolut INGEN som bringer noget kreativt, og de ender altid med at slå et halvfesent indlæg i boksen. Der skal andre boller på suppen hos Andrea Pirlo, for i dag var Juve totalt anonyme
Milanistar 23:11          
Jeg tænker umiddelbart at Juventus´ spillere simpelthen ikke helt har fået implementeret Pirlo-bold endnu. Bevares, possesion-bold tager lang tid at mestre, specielt hvis man forsøger at indføre det på et hold hvor spillermaterialet måske ikke helt er til det.

Inter er uhyggelige når de rammer dagen, hvilket de har gjort lidt for ofte denne sæson. Slår Juve ikke Napoli er det lige før, jeg vil åbne op for muligheden for, at der skal findes en ny italiensk mester.
Fredag 5. marts