Luk

Inter-profil: Christian Eriksen skal bruge tid

| Inter | 9 kommentarer

Infoboks

Inter - Genoa
Serie A (21/08)
bet365 1,33 5,25 9,50

Inters forsvarsprofil Stefan de Vrij understreger, at Christian Eriksen har brug for tid, før han er kampklar.

Den hollandske midterforsvar Stefan de Vrij, som også repræsenterede sit land ved det netop overståede EM, havde kontakt med Christian Eriksen, efter han faldt om med et hjertestop i Parken.

Det fortæller han til DAZN.

- Jeg talte med Eriksen, da det skete. Jeg har tænkt på ham i lang tid, men jeg forstyrrede ham ikke mere, for han modtog nok mange beskeder. Han har brug for tid til at komme tilbage i form, udtaler de Vrij til DAZN.

Denne sommer har Inter hentet Hakan Calhanoglu hos ærkerivalerne i Milan til at konkurrere med Eriksen.

Der er foreløbigt ingen returdato for Christian Eriksen.


Af Cillian Murphy

9 kommentarer

KyniskeKommentator 00:27          
Han ryger til Ajax
bruger 108488 00:48          
Eriksen stopper karieren. Jeg tror ikke, at han vil risikere noget af hensyn til sin familie.
Fremad Amager på Landsholdet 05:52          
Han tager til ob
Deutschland seit 1981 07:56          
jeg kan heller ikke se andet end at han stopper. Den belasting moderne topfodbold kræver kan jeg slet ikke se Kong Christian forsætte på det her plan.

Hvis han ikke kan spille i ITA hvordan er hans kontraktlige situation så, når har har X-antal år tilbage af sin kontrakt med Inter? Kan de kræve en transfersum?

Og hvem har lyst til at skrive kontrakt med CE og risikere han falder om igen om 3mrd, 6mdr eller 2 år? Pacemaker eller ej.

Men nu er jeg jo ikke kardiolog og der er vist ingen der kan sætte sig ind i det dilemma CE sidder i.
Romeo Detlev 09:24          
Han er velkommen på Vestegnen uanset hvilken form han kommer i
Crusader 10:14          
Men nu er jeg jo ikke kardiolog
Nej, det er du nemlig ikke - alligevel udtaler du dig meget skråsikkert.:

"jeg kan heller ikke se andet end at han stopper. Den belasting moderne topfodbold kræver kan jeg slet ikke se Kong Christian forsætte på det her plan.".

Jeg fatter simpelthen ikke hvordan nogle af jer kan brygge sådanne narrativer - i ved intet som i absolut intet om han kan fortsætte.

Det kræver ikke meget research for at finde frem til at Daley Blind spiller på topniveau på trods af at han har oplevet det samme.

Det i sig selv burde være nok til at i ikke kloger jer på hvad der er muligt, eller snarere ikke er muligt, for Eriksen.
hts 11:06          
Det kræver ikke meget research for at finde frem til at Daley Blind spiller på topniveau på trods af at han har oplevet det samme.
Kender en der var ude for noget ligende Eriksen og har en ICD. Hun må så ikke få pulsen for højt op. Så selvom både Blind og Eriksen har en ICD, så er det slet ikke sikkert de har det på samme måde. Vil tro Eriksen får snakket med Blind og måske deres læger snakker sammen. De kender jo hinanden ret godt.
Men vi aner det jo ikke før han melder noget ud.
Søndag 25. juli