Luk

Inter sejrede over Roma - Lazio slog Parma

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Inter - Roma 3-1
Serie A
11' 1-0 Marcelo Brozovic
20' 2-0 Matias Vecino
31' 2-1 Henrikh Mkhitaryan
90' 3-1 Romelu Lukaku
Lazio - Parma 1-0
Serie A
90' 1-0 Ciro Immobile

Inter tog tre point på hjemmebane mod Roma, da det blev til en 3-1-sejr i Serie A. Andetsteds vandt Lazio med 1-0 over Parma efter en sen scoring af Ciro Immobile.

Christian Eriksen startede på bænken, da de italienske mestre fra Inter tog imod Roma i Serie A.

Roma var inden kampen nummer syv i tabellen med seks point op til Lazio på sjettepladsen, som giver adgang til Europa League.

Fra kampens start var der dog ikke meget, der tydede på, at Roma skulle formå at lægge pres på Lazio, som andetsteds tog imod Parma.

For efter 11 minutters spil kunne Inter bringe sig foran, da Marcelo Brozovic sendte bolden i mål fra en fri position på kanten af feltet.

Kort efter var Inter igen aktive omkring Romas felt, da Romelu Lukaku blev sendt afsted på en lang aflevering, inden angriberen fik lagt bolden til rette for Matias Vecino, som med en flad afslutning kunne gøre det til 2-0.

De to mål fik Inter til at slippe speederen en smule, hvilket gav Roma plads til at komme længere frem på banen, og den plads blev hurtigt udnyttet.

For efter en halv times fik Henrikh Mkhitaryan en stikning i feltet, som han ved hjælp af indersiden fik sparket forbi Andrei Radu i Inter-målet til 1-2.

Mkhitaryan var også tæt på at udligne kort inden pausen, men Radu var denne gang på plads med en redning.

I anden halvleg var det primært Roma, som pressede på for endnu en scoring, mens hjemmeholdet havde travlt med at forsvare føringen hjem.

Det betød, at Roma stod for de fleste chancer efter pausen, hvor Edin Dzeko var tættest på at udligne for gæsterne, da han sparkede på stolpen efter en times spil.

Men i stedet for en udligning, så blev det i stedet til endnu en scoring for hjemmeholdet, da Achraf Hakimi kom alene mod mål, inden han spillede den på tværs til en fri Romelu Lukaku, som kunne prikke bolden i mål til 3-1. 

Selvom Christian Eriksen ikke blev sendt på banen, så lykkedes det mestrene at hive sejren i land, hvilket betyder, at Roma ikke længere kan nå at indhente Lazio på sjettepladsen, som giver adgang til Europa League.

Lazio fik sen sejr over Cornelius og co.

Andetsteds tog netop Lazio imod nedrykkerne fra Parma, der havde Andreas Cornelius på bænken fra start.

På trods af forskellen i tabellen, så formåede Lazio ikke sætte sig igennem i kampen, som endte uden mål i første halvleg.

Andreas Cornelius blev sendt på banen med et kvarter tilbage af kampen, men danskeren kunne ikke finde vej til netmaskerne, og så lignede det længe, at Parma skulle hente et point på udebane. 

Men i overtiden fik Ciro Immobile muligheden for at sikre Lazio tre point, da han modtog en ripost i feltet, og angriberen svigtede ikke.

Derfor kunne Lazio tage tre point, hvilket gør, at de holder fast i sjettepladsen og Europa League, da der nu er ni point ned til Roma, som blot har to kampe tilbage i sæsonen.


Af Krister Olsen
Søndag 20. juni