Luk

Inzaghi afviser problemer med gal Immobile

| Serie A | 0 kommentarer
Inzaghi afviser problemer med gal Immobile
Foto: Getty Images

Infoboks

Lazio - Parma 2-0
Serie A
8' 1-0 Ciro Immobile
67' 2-0 Adam Marusic

Ciro Immobile var rasende og demontrerede voldsomt, da han søndag blev skiftet ud for Lazio - træner Simone Inzaghi forklarede, at der ingen problemer er mellem de to.

Den italienske landsholdsangriber Ciro Immobile var mildest talt ikke tilfreds, da han søndag blev skiftet ud midt i anden halvleg af Lazios 2-0-sejr over Parma.

Immobile havde scoret målet, da han blev pillet ud ved stillingen 1-0, og det fik angriberen til at himle op og gestikulere ivrigt på vej op af sidelinjen.

- Det var rimelig åbenlyst, erkendte træner Simone Inzaghi efter opgøret overfor Sky Sports.

Lazio havde tabt de sidste to kampe før Parma-opgøret, mod SPAL i Serie A og Cluj i Europa League, så der var lidt pres på inden kampen - og rotation var nødvendigt, forklarede Inzaghi.

- Ciro er en af dem, der har det værst med skuffende resultater. Han havde et mindre problem i første halvleg, så jeg valgte ikke at tage nogle chancer, sagde Lazio-træneren om optakten til Immobiles show på sidelinjen.

- Han måtte ud med det, jeg lod ham syde lidt, og da han satte sig på bænken, sagde jeg til ham, at det var nok.

- Han vil opdage, når han ser tilbage på det, at det var i overkanten, men de sidste par dage har ikke været nemme for os. Der er ingen problemer imellem os, sagde Inzaghi.


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober