Luk

Inzaghi tæller Eriksen blandt Inters afgange

| Serie A | 7 kommentarer

Infoboks

Fiorentina - Inter 1-3
Serie A
23' 1-0 Riccardo Sottil
52' 1-1 Matteo Darmian
55' 1-2 Edin Dzeko
78' 1-2 Nicolas González
87' 1-3 Ivan Perisic

Inters nye cheftræner Simone Inzaghi tæller Christian Eriksen med, når han skal opliste de spillere, som klubben har sagt farvel til hen over sommeren.

Inter var tirsdag på opgave i Firenze, hvor Fiorentina bød velkommen.

Værterne kom foran og førte til pausen, men i anden halvleg vendte de italienske mestre tingene på hovedet og vandt opgøret med 3-1 i sidste ende.

Efter kampen var Inzaghi derfor også glad for begivenhedernes gang og med nu fire sejre og en enkelt uafgjort i sæsonens første fem kampe, ligner mestrene fra Inter igen i år, holdet man skal slå, hvis man vil vinde Serie A.

Og det er på trods af mange salg og afgange henover sommeren i form af blandt andet tidligere cheftræner Antonio Conte, Achraf Hakimi og Romelu Lukaku. Og så nævner Inzaghi faktisk også danske Christian Eriksen som en af holdets afgange i sommerens forløb.

- Trods hvad der skete over sommeren, skal vi blive ved. Jeg er heldig med at være i denne klub, fordi vi mistede tre store spillere – og jeg inkluderer Christian Eriksen blandt dem – men vi lader aldrig vores hoveder hænge.

- Selvom der ikke var meget snak om Inter henover sommeren, forblev vi overbeviste om, at vores arbejde var på rette spor. Vi tager det en kamp ad gangen, det er stadig tidligt på sæsonen, siger Inzaghi til DAZN efter kampen.

Eriksen lader ifølge sin cheftræner dermed ikke til at stå lige foran et comeback til fodboldbanen i Milano.

Efter danskerens kollaps i Parken under EM i kampen mod Finland, fik han en hjertestarter indopereret. 

Senest har Eriksens agent, Martin Schoots, udtalt, at der ikke er nogen tidsramme for danskerens tilbagevenden, men reglerne i Italien tilsiger, at man ikke må spille med en indopereret hjertestarter i ligaen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 25. oktober