Luk

Irland går styrket ind til Danmark-kamp

| EM | 7 kommentarer

Infoboks

Irland - Danmark
EM Kvalifikation Gruppe D (18/11)
NordicBet 3,55 3,35 2,14
Oddset 3,70 3,30 2,10

Irland har tre spillere med igen efter skader til den kommende kvalkamp mod Danmark.

Irland har truppen klar til den kommende EM-kvalifikationskamp mod Danmark samt testkampen mod New Zealand.

Burnleys midtbanespiller Robbie Brady og Newcastle-forsvarer Ciaran Clark er således tilbage i truppen efter at have været ude.

Det samme er Sheffield United-spids David McGoldrick, der glippede sidste måneds landskampe på grund af en skade.

Målmænd: Darren Randolph (Middlesbrough), Kieran O’Hara (Burton), Mark Travers (Bournemouth).

Forsvarere: Matt Doherty (Wolverhampton), Shane Duffy (Brighton), Kevin Long (Burnley), John Egan (Sheffield United), Ciaran Clark (Newcastle), Enda Stevens (Aston Villa), Derrick Williams (Blackburn), Lee O'Connor (Celtic).

Midtbanespillere: Alan Browne (Preston), Josh Cullen (Charlton), Jeff Hendrick (Burnley), Callum O’Dowda (Bristol City), Glenn Whelan (Hearts), Conor Hourihane (Aston Villa), James McClean (Stoke), Jack Byrne (Shamrock Rovers), Robbie Brady (Burnley)

Angribere: Callum Robinson (Sheffield United), Troy Parrott (Tottenham), Aaron Connolly (Brighton), David McGoldrick (Sheffield United), James Collins (Luton Town), Scott Hogan (Stoke), Sean Maguire (Preston), Alan Judge (Ipswich)


Af Sara Margren

7 kommentarer

Juniorx 15:11          
Kan man ikke få 1 point mod det hold så behøver vi ikke tage til EM alligevel, for så har man intet at gøre der.

Jeg tror Danmark vinder ret sikkert, men for dælen hvor er det bare et profilforladt fodboldhold som Irland ligger inde med. Ikke engang en god boksangriber kan de udvikle.

Ja de er gode på dødbolde, men det skal simpelthen aldrig være nok.
BoroDane 15:15          
Darren Randolph har været skadet de sidste par uger, så hvis han ikke når at blive klar er Irland voldsomt svækket. Suveræn målmand der burde spille i PL.
HerbalAttraction 15:30          
Juniorx: vi er helt enige her. hvis Danmark taber så har de ikke fortjent at komme med til EM.
29 Corleone 15:56          
Et godt hold naar det kommer til at forsvare sig, kan stille med et helt PL hold med spillere som er vandt til at forsvare sig (Burnley, Brighton, Aston Villa, Bournemouth, Newcastle, Sheffield United, Wolverhampton). Saa vi skal bare undgaa at de for et heldigt maal paa en dödbold. Jeg tror ikke de kommer ud med 100 i timen. De gör hvad de plejer og haaber paa en dödbold. (hjörne, frispark, indkast). Vigtigt at vi faar det förste maal....
Juniorx 16:49          
At kalde Randolph suveræn er i min verden lidt overdrevet, men når man ser deres reserver, så ville det være en kæmpe svækkelse.
LukeDanDuke 17:52          
Uanset deres mangel på profiler så er irene et godt hold, i den forstand at de får rigtig meget ud af de spillere de har.

Får de føringen så bliver det ualmindeligt svært. Der kommer til at være 60.000 irske fans bag dem. Må indrømme at jeg ser kampen som meget åben, selvom vi selvfølgelig har en fordel ved at kunne bruge uafgjort.

Det er ikke fordi vi har mange spillere, som bare skriger af klasse for tiden. I hvert fald ikke i offensiven. Måske Yussuf Poulsen, men ellers så er vores liste af offensive profiler, som er i god form, altså også begrænset.
Niclas777 13:09          
Randolph spillede hele kampen i weekenden mod QPR og er klar
Fredag 15. november