Luk

Irriteret Rygaard: Mangler to måneders løn

| 1. Division | 21 kommentarer

Infoboks

Mikkel Rygaard mangler to måneders løn, bonusser samt sign-on fee fra sin polske klub Lodz, og det irriterer den tidligere FC Nordsjælland-spiller. 

For knap tre uger siden fortalte bestyrelsesformand i FC Nordsjælland Jan Laursen, at klubben fortsat ikke havde fået alle de penge, de var berettiget til fra salget af Mikkel Rygaard til polske Lodz. Det kan du læse mere om her. 

Det er dog ikke kun den danske klub, som polakkerne skylder penge. 

I Discoverys program 'Start 11'eren' fortæller Rygaard selv, at han går og mangler betaling fra sin arbejdsgiver.

- Jeg har ikke fået alt min løn. Jeg mangler to måneders løn, lidt bonusser og sign-on fee. Så det er da lidt penge, jeg mangler, og det er super irriterende.

- At komme fra Danmark, hvor der er styr på tingene, og hvor den slags slet ikke kan lade sig gøre, så er det anderledes her, hvor lønnen nogle gange kan falde den 10. eller den 20. i måneden, så man går og tjekker sin netbank i løbet af måneden, og det påvirker mig også, at jeg ikke ved, om jeg får min løn eller ej, lyder det fra den 30-årige midtbanespiller til Discovery. 

Det gælder for flere af spillerne i truppen, der oplever ikke at få deres løn til tiden. 

- Det er irriterende, når man bare gerne vil koncentrere sig om fodbolden. Det forstyrrer, når der er uroligheder på klubfronten. Som trup snakker vi jo dagligt om det, og vi spørger hinanden internt i truppen, om vi hver især har fået løn i dag. Så det påvirker det hele ret meget.

- Jeg vil gerne kæmpe og få det til at lykkes her i Polen. Jeg har haft en god periode, hvor jeg har spillet meget, men selvfølgelig har der været dage, hvor jeg har tænkt, om det er det værd at sidde i et andet land væk fra familie og venner, når man ikke får sin løn, eller tingene ikke er, som man er vant til.

- Så der har da været dage, hvor jeg har været ved at pakke mine ting og tage hjem. Men omvendt vil jeg også gerne have tingene til at lykkes, så det kæmper jeg for, forklarer Mikkel Rygaard til Discovery.

Han skiftede i januar til den polske klub, og han har siden da spillet 30 kampe, scoret en enkelt gang og lagt op til tre kasser ifølge Transfermarkt. 


Af Andreas Roesen
Mandag 6. december