Luk

Irriteret VB-kaptajn: Vi tabte til os selv

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 1,56 4,00 5,20
Oddset 1,62 3,95 5,00

Vejle tabte søndag 1-3 til AC Horsens, og det nederlag irriterer anfører Jacob Schoop, der mener, to af målene var foræringer. 

Efter en god start på sæsonen er Vejle kommet ned på jorden igen, efter fire kampe i streg uden sejr. 

Søndag blev det tilmed til et 1-3-nederlag mod lokalrivalerne fra AC Horsens, og det ærgrer oprykkernes anfører, Jacob Schoop, der mener, at sejren blev foræret væk. 

- Vi tabte til os selv. Jeg synes ikke, Horsens kom med noget som helst, som vi ikke var forberedte på. Når man giver to mål væk og ikke er skarpe nok på ens egne chancer, så taber man fodboldkampe, siger Jacob Schoop. 

- Det er en kombination af effektivitet og vi ikke var kloge nok. Vi gav dem vel i hvert fald to mål. Jeg synes, vi spillede godt mellem felterne og fandt plads midt på banen, men det er ikke der, man vinder fodboldkampe. Det er inde i felterne, og der var vi ikke skarpe nok i dag. Horsens var tilmed skarpe på deres chancer. 

Kampen var som nævnt den fjerde i streg i 3F Superligaen, som Vejle gik fra uden sejr. Der er derfor også noget at arbejde med for holdet den kommende tid.

- Det er svært at sætte ord på. Vi skal tro på os selv. Vi skal have noget selvtillid tilbage på holdet. Det får man ved at score mål og vinde fodboldkampe, så vi skal blive ved. Det ser fint ud, når vi har bolden og spiller, men vi skal score på vores chancer, og vi skal ikke lave personlige fejl, og det er nogle ting, der er svære at træne.

Ligeglad med Finnbogason-scoring

En af målscorerne for AC Horsens var den tidligere Vejle-angriber, Kjartan Finnbogason. 

Det har dog ikke nogen betydning for Jacob Schoop, der dårligt vidste, hvem der havde scoret for modstanderen. 

- Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvem der scorede deres mål. Jeg ved ikke engang, hvem der scorede for dem. Det er ikke noget, jeg går op i.

Vejles næste opgave er lørdag, hvor FC Midtjylland kommer på besøg.  

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Andreas Roesen
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar