Luk

Irriteret Viktor Fischer: Jeg kan ikke mere

| 3F Superliga | 150 kommentarer

Viktor Fischer langer ud efter VAR og det faktum, at han igen er blevet beskyldt for at filme sig til et straffespark. Det kan sgu da ikke være rigtigt, siger FCK-profilen.

For anden mandag i træk kom VAR i den grad i fokus i en kamp med FC København, som denne gang spillede 2-2 ude mod Lyngby.

Dels fik FCK annulleret en scoring for offside, som de fleste havde svært ved at forstå, mens der igen blev begået et straffespark på Viktor Fischer, som Jonas Wind omsatte til scoring.

Endnu en gang er Fischer blevet beskyldt for at filme sig til straffesparket, og da han efter kampen mødte den skrevne presse, var han godt og grundigt irriteret, da snakken faldt på det.

- Jeg kan ikke mere. Jamen, forstår I det ikke? Det kan sgu da ikke være rigtigt, at jeg skal blive begået straffespark imod, og så skal jeg stå og forholde mig til: 'Snyder du?'. 

- Vi har 17 dommere og 90 kameraer og en vogn omme bagved, som åbenbart er kørt til drive-in, hver eneste gang vi spiller. Jeg kan simpelthen ikke, siger Fischer.

Føler du, at det er, fordi det er dig, der er begået straffe på, at det bliver pustet mere op?

- Det bliver jeg nødt til at lade være med at svare på. Og det svarede jo egentlig også på spørgsmålet, lyder det fra Viktor Fischer.

Folk smed ting rundt i omklædningsrummet

Viktor Fischer ærgrer sig over, at FCK måtte nøjes med 2-2, men samtidig glæder han sig over, at mentaliteten igen er, at det er en stor skuffelse.

- Vi er i en god stime. Vi er i en bedre stime, end vi havde regnet med på nuværende tidspunkt, hvis vi kigger ikke særlig lang tid tilbage - vi snakker mindre end et halvt år. Det skal vi være tilfredse med. 

- Det er godt, at vi er kommet dertil nu, hvor folk de smider ting rundt i omklædningsrummet over, at vi spiller uafgjort på udebane mod Lyngby, siger Fischer.

Trods pointtabet mener han, at FCK spillede ganske klogt langt hen ad vejen.

- Jeg synes virkelig, at vi har spillerne til at skabe de chancer, og jeg er sikker på, at vi kommer derhen, hvor vi gør det. Der er også noget i, hvordan modstanderne griber os an på for tiden. De vil gerne ødelægge det lidt for os. Det er der nogle modstandere, der er gode til. Lyngby var gode til det. 

- Så bliver vi primært farlige på at spille en lille smule mere simpelt. Lidt længere bolde, vinde duellerne, de går til hjørnespark, de går til indkast, og så bliver vi farlige på det. Så vi er også nødt til at spille kampene klogt, og det synes jeg, at vi på mange måder gjorde godt her, siger Viktor Fischer.

FCK er på en foreløbig fjerdeplads med 30 point for 17 kampe, hvilket er syv færre end Brøndby, der fører tabellen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

150 kommentarer

Martinovic 08:41          
Det er ikke Fischer, der er problemet, men dommerteamet som skal dømme bedre. Når der ikke er straffe, så lad da for fanden være med at dømme det.
futsi 08:41          
Vi kan heller ikke holde dig ud mere. Magen til usympatisk spiller findes ikke i Danmark. Der findes efterhånden så mange situationer hvor du laver skuespil og råber og skriger uden at det får nogen konsekvenser.
I mandags råbte og skreg du som om du var blevet ramt i hovedet, og der var absolut ingen kontakt.

Du er simpelthen en skændsel for fodboldspillet. Læg støvlerne på hylden og søg en karriere i Hollywood.
SL-fan 08:46          
Selvfølgelig var det ikke film i går, men at han skal forholde sig til om han snyder eller ej kan han altså kun takke én person for. Så må han enten ændre sin måde at spille fodbold på eller æde kritikken.
Dolle4600 08:47          
Fischer er den største pivert i dansk fodbold...

Enhver kan jo se at der ikke er straffe og han overspiller situationen (som han sagde efter sidste runde, at råbe når han bliver "ramt" er en del af hans spil), og han bliver jo kun så tøse sur fordi han godt selv ved at der ikke burde have været straffeog han ikke kan stå og sige det..!

Havde situatinen foregået i den anden ende, så havde han været den første til at være ude og sige at det kan fandme ikke være rigtigt at VAR ikke kan fange sådan en og bla bla bla...
Han er den mest dobbeltmoralske spiller der er i dansk fodbold..!
Jasperthesjasper 08:48          
Fakta er vel at Fischer har fået to ultra, ultra tynde straffespark de to seneste kampe.

Det klæder simpelthen ikke nogen mennesker at have så lidt selvindsigt og selverkendelse som Fischer her viser, og istedet bare smide offerkortet "alle hader mig" - det er røvirriterende, og selv de mest inkarnerede FCK og Fischer fans må vel efterhånden have noget et punkt hvor brækker rammer drøblen og simpelthen ikke kan holdes tilbage længere.
Nicodemus 08:49          
Futsi er du en skændsel for din familie bold.dk og dit køn...? Er du glad nu? Eller er du bare irrationel sur på Fischer over at Rømer spændte ben for ham og gav ham en skulder i samme ombæring?

Artiklen sammenholdt med dit opslag, viser med al tydelighed hvorfor Fischer er træt af idioter.
bruger 187313 08:50          
Enig futsi, har ingen sympati for den primadonna
Mandag 8. marts