Luk

Irriteret Wind: Vi fik ikke den bedste søvn

| Europa League | 16 kommentarer

Jonas Wind var lettere irriteret over at blive vækket i Göteborg natten til torsdag.

Torsdag avancerede FC København i Europa League-kvalifikationen, da IFK Göteborg blev besejret med 2-1.

Natten til torsdag oplevede FCK-spillerne ad flere omgange at blive vækket på deres hotel i Göteborg, hvor de blev vækket af fyrværkeri og en tændt brandalarm.

- Jeg tænkte, hvad fanden der skete, da jeg hørte brandalarmen. Det var selvfølgelig ikke den bedste søvn, man fik, og vi skulle lige gå ned fra 26. etage. Det var ikke så sjovt, men det er en del af det game, der er med fans, sagde Jonas Wind om den begivenhedsrige nat og tilføjede:

- Det er klart, at det var irriterende, men så var det godt, at man kunne få en lur i løbet af dagen. Jeg har hørt, at der var én inde for at starte en brandalarm, og så var der også noget fyrværkeri omkring klokken 12, men det er der ikke så meget at sige til.

Jonas Wind blev matchvinder sent i kampen, da han headede 2-1-målet i kassen efter et hjørnespark.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Johannes Skjøth

16 kommentarer

Ditmer-K 21:47          
Rygtet vil vide at en tyrkisk mestertræner deltog i nattens løjer!
Esrever 21:47          
Håber virkelig ikke det skal blive et trend det her med søvnsabotage. Vores fans gjorde det jo også mod Basaksehir. Kender ikke til andre tilfælde så forhåbentlig er det bare Gøteborg der følte de havde retten til "hævne" sig på vegne af Istanbul og nu er det slut.
DameNdoye 21:52          
At sætte brandalarmen igang og få evakueret et helt hotel er også at tage den lidt videre end "bare" at fyre noget fyrværkeri af udenfor hotellet synes jeg :D
NeverDefeated 21:53          
Hold nu op, det har foregået til europæiske kampe i 15 år. Overalt i Europa. Det er en del af gamet, at man forstyrrer modstanderne så meget som muligt.
Esrever 21:59          
Del af gamet? Det bør det ikke være. Det er så lavintelligent som noget kan være.
Jeg er ikke overrasket over at det selvfølgelig ikke er noget nyt fænomen, men jeg vil på ingen måde trivialisere det. Det hører ikke hjemme i fodbold. I første omgang hører det ikke hjemme i Skandinavien.
SAaB 22:04          
Enig. Det er sgu bøvet. De unoder behøver de småtbegavede unger ikke at kopiere.
NeverDefeated 22:30          
Det er ikke anderledes, end når klubber i Østeuropa forsinker klubber på vej mod stadion, sørger for forvikling med bagage og den slags små tricks.

Hvorfor i alverden skulle man ikke måtte forstyrre søvnen for fodboldspillere?
Mandag 23. november