Luk

Isak og Ødegaard sprudlede i Sociedad-fest

| Copa del Rey | 0 kommentarer

Det skandinaviske Real Socidedad-makkerpar stod bag en flot sejr over Osasuna onsdag aften. Martin Ødegaard lagde op til to Alexander Isak-mål, og så scorede nordmanden selv på frispark i 3-1-sejren.

Svenske Alexander Isak og norske Martin Ødegaard er nogle af de toneangivende herrer hos Real Sociedad i denne sæson, og onsdag aften var de begge i hopla.

Sociedad var oppe imod Osasuna i Copa del Reys ottendedelsfinale, og efter 33 minutter var den skandinaviske duo første gang på spil.

Martin Ødegaard lagde stille og roligt bolden dybt til Isak i højre side af feltet, og den unge angriber sparkede resolut læderet i nettet.

Derefter overtog Osasunas Cardona showet. Efter en flot aflevering fra Ruben Garcia, sparkede han bolden i mål helt op langs fjerneste stolpe.

Efter en god time var der igen skandinavisk fest. Martin Ødegaard tog chancen direkte på frispark og, og det gjorde han godt. Bolden sneg sig over muren og nåede at ramme jorden, inden den sneg sig i kassen helt ude ved stolpen.

Efter 69 minutter ville Alexander Isak tilbage i fokus, så han steg op til Martin Ødegaards hjørnespark ved forreste stolpe og dirigerede bolden i kassen til 3-1.

Det blev også kampens resultat, og Real Sociedad er klar til kvartfinalen.

Det samme er Granada, som efter forlænget spilletid slog Badajoz med 3-2. 


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 5. juli