LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Isco scorede drømmemål i Reals mega-sejr

| Copa del Rey | 7 kommentarer
Isco scorede drømmemål i Reals mega-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Melilla 6-1
Copa del Rey
33' 1-0 Marco Asensio
35' 2-0 Marco Asensio
39' 3-0 Javier Sanchez
47' 4-0 Isco
75' 5-0 Vinicius Junior
81' 5-1 Yacine Qasmi
83' 6-1 Isco
Isco er blevet reserve i Real Madrid, men torsdag scorede han to mål, da klubben slog Melilla med 6-1 i Copa del Rey. Den ene scoring var en sand perle. 

Real Madrid vandt for nogle uger siden med 4-0 over Melilla i den første af to Copa del Rey-kampe, og torsdag aften skulle de to mandskaber mødes igen og afgøre, hvem der kunne indløse en billet til ottendedelsfinalen.

Og der blev mildest talt ikke meget spænding i opgøret, hvor folk som Jesus Vallejo, Isco, Vinicius Jr., og Mariano Diaz fik chancen.

Det var dog Marco Asensio, der efter en god halv time sparkede gang i løjerne. Han spadserede således igennem Melilla-defensiven og krøllede uden problemer bolden i nettet til 1-0.

Samme Asensio var på spil igen to minutter senere. Vinicius Jr. snød sin oppasser på venstreflanken og drev bolden ind i feltet, inden han lagde den skråt tilbage til Asensio, der let øgede føringen til 2-0.

Efter 39 minutter var Asensio i oplæggerens rolle, da han sendte bolden ind til 21-årige Javier Sanchez, der tippede den over Melilla-keeperen til 3-0.

Efter pausen begyndte udskældte Isco at røre på sig. Fra stor afstand tog han chancen efter 47 minutter og placerede bolden helt oppe i hjørnet.

Med et kvarter igen brød Vinicius Jr. igennem Melilla-defensiven og afsluttede lige på keeperen, inden han selv sparkede riposten i kassen til 5-0.

Melilla kom også på tavlen, inden opgøret var slut. Yacine Qasmi fik chancen fra straffesparkspletten efter 81 minutter og udnyttede stensikkert på Real-keeper Keylor Navas.

Glæden var dog kort for Melilla-spillerne. Efter 83 minutter sparkede Isco sit andet mål i netmaskerne, da han modtog bolden midt i feltet og udplacerede keeperen ved nærmeste stolpe.

Real Madrid vandt dermed med hele 6-1 og går dermed videre til ottendedelsfinalen med en samlet 10-1-sejr.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Havenisse 18:14          
Mega sejr?
Olzen JM 18:21          
Det er i hvert fald en stor sejr, hvis man vinder med 5 mål. Selvom modstanderen jo ikke er prangende.

Godt med lidt selvtillid til drengene, især Asensio og Isco havde brug for målene!
christianlm@outlook.dk 18:22          
når real stiller med sådan et hold mod så amtøragtigt hold som melilla, så forventer alle vist tæsk til dem. melillas budget for et år, er en 1/10 af asensio´s årsløn. det siger lidt om de forskelle der er.
Snippet 18:37          
Førsteholdet har desværre langt fra præsteret, som man kunne have håbet på i indeværende sæson, men på den lyse side er der efterhånden en håndfuld af de yngre kræfter, der giver håb for fremtiden. Llorente, Valverde, Vinicius, Odriozola, Javi Sanchez og Reguilon har alle imponeret — især under Solari.

Håber ikke at Llorentes spilletid forsvinder fuldtændigt, når Casemiro er tilbage. Syntes godt nok at han viser et formidabelt overskud på midten og udover at han er en helt anden type defensiv midt end brasilianeren, med langt mere fart og flair i støvlerne, så står det jo nærmest skrevet i stjernerne, at han skal bryde igennem på førsteholdet, når man tænker på hvilken familie han kommer fra.

Forventelig sejr, men om ikke andet er det dejligt at se at instillingen ikke fejler noget, på trods af modstanderens kvalitet (eller mangel på samme).
Snippet 18:46          
@christianlm@outlook

Spøjs bemærkning. Må man spørge hvilken debat du ønsker at rejse med et sådant indlæg?
The_Magpie 02:42          
Er Melilla ikke den meget lille enklave i Marokko?
Redondo69 06:12          
Tak Christianlm for at breake det. Det havde jeg da aldrig troet. Melilla´s budget er 1/10 af hvad Asensio tjener. Højst usædvanlig ligefrem. Er der en kilde på det?
Tirsdag 23. april