LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Isco tryllede i Real-sejr på Rosaleda

| La Liga | 11 kommentarer
Highlights: Ronaldo fik reddet Madrid et point mod Bilbao
Highlights: Brandvarm Isco sømmede Malaga fast i bunden
Ydmyg Isco med flot frisparksmål mod sin tidligere klub
Highlights: Chancerigt Madrid-derby ender i remis
Casillas har rundet 1000 kampe: Vi ser tilbage på en gloværdig karriere
Isco tryllede i Real-sejr på Rosaleda
Foto: Getty Images

Infoboks

Malaga - Real Madrid 1-2
La Liga
29' 0-1 Isco
63' 0-2 Casemiro
90' 1-2 Diego Rolan
Real Madrid vandt 2-1 på La Rosaleda mod Malaga uden flere stjerner. Isco spillede en brandkamp og stod bag et flot frisparksmål og en assist til Casemiro. Malagas Diego Rolan reducerede til sidst.

Malaga tog søndag aften imod Real Madrid i den sene La Liga-kamp. Mens Real jagtede Atletico Madrid på andenpladsen, var Malaga sat af i bunden af rækken.

Zinedine Zidane havde valgt at hvile en række profiler. Holdet var således uden Cristiano Ronaldo, Luka Modric, Raphael Varane og Gareth Bale, mens Toni Kroos og Marelo var på bænken.

Det gav plads til blandt andre Lucas Vazquez, Karim Benzema og Marco Asensio i fronttrioen.

Omvendt skulle Malaga forsøge at følge op på seneste hjemmesejr, der blev sikret i starten af april måned mod Villarreal.

Et kvarter inde i opgøret kom første Real-chance. Vazquez leverede fine ting på højrekanten, og med et hidsigt dybdeløb kunne Mateo Kovacic bringe sig i en fri position i feltet. Kroatens hovedstød gik dog lige på Roberto Jimenez i Malaga-målet.

Godt ti minutter senere var Real Madrid igen tæt på at tage føringen. Først misbrugte Vazquez en stor mulighed, da han kom alene igennem.

Få minutter efter var det franske Karim Benzamas tur til at misse endnu en chance, da han fra en position bagerst i Malaga-feltet headede forbi mål.

Malaga havde svært ved at holde Real fra chancer, og efter 28 minutter gik det galt.
Isco kunne med et nydeligt frisparksmål sætte sin sjette sæsonkasse i mål og bringe Real på planmæssig sejrskurs. Spanieren undlod efterfølgende at juble som en gestus for sin tid i klubben.

Malaga procuderede ikke meget, men kort før pausen kom de frem til muligheeder.
Først gik et frispark fra Roberto Rosales tæt over mål, og kort efter missede Manuel Iturra alene med Keylor Navas en gigachance.

Efter pausen fortsatte kampbilledet med Real i kontrol, uden dog at bruge overdreven energi.

63 minutter inde i kampen kunne midtbanestyrmand Casemiro sætte sidste fod på et genialt opspil, hvor Benzama og Isco nærmest legede med Malaga-forsvaret.

Sergio Rasmos var fem minutter før tid tæt på at udbygge føringen til 3-0, da han gik med i en omstilling.

Serveringen fra Benzema blev dog ikke behandlet som en fuldblodsangriber, og derfor endte  den tamme Ramos-aflutning i favnen på Jimenez.

Malaga skulle til allersidst nå at pynte på resultatet. Jesus Vallejo fik ikke clearet et indlæg, og derfor kunne Diego Rolan flot sætte det reducerende 2-1-mål i kassen.

Med sejren er Real Madrid fire point efter Atletico Madrid på andenpladsen i den spanske liga.


Af Magnus Jensing Hune

11 kommentarer

Sims91 22:44          
Stille og rolig dag på kontoret med en sikker 2-1 sejr. Stor præstation af Isco med både mål og assist. Benzema har som bekendt udviklet sig til at være en rigtig dårlig afslutter, men i spillet er han en af de bedste 9´ere i Europa. En skam at han ikke kan lave mål mere.
Over 9000 22:49          
Det er en ekstremt stor skam at Benzema ikke kan lave mål mere, og det er derfor at han skal kyles ud allersenest til sommer. Det er ikke forsvarligt at han er vores førsteangriber, når han ikke ville kunne udgøre en trussel, om så hans liv afhang af det.

Men alt i alt en meget stille kamp. Godt at få hvilet nogle spillere og få de tre point. God kamp af Isco, forhåbentligt kan kampe som denne være med til at få ham i den samme form som han var i på dette tidspunkt sidste år, det har vi brug for i Champions League.
Sims91 22:56          
Nej du har ret. Der er i langt højere grad brug for en erstatning for Benzema end eksempelvis en kantspillertype som Hazard, der bliver rygtet hele tiden. Folk som Dybala og Firmino ville i min optik være perfekte, da de kan noget af de samme som Benzema i spillet plus score mål, men de vil formentlig være ganske svære at få fat i.
Over 9000 23:03          
At få Benzema ud af holdet har været en årelang drøm for mange Real Madrid fans, men det kommer ikke til at ske før han stopper karrieren, han forbliver førsteangriber til den dag han selv beslutter at sige stop, eller til den dag Pérez og Zidane ikke er i klubben længere. Det er de barske realiteter som vi bare må prøve at leve med, selvom det knuser ens hjerte ved tanken.
Young Buck 01:31          
Benzema bidrager med så meget i det opbyggende spil, som giver plads til Ronaldo og vores kanter. Han mangler bare selv skarpheden foran mål. Synes ikke vi skal sælge ham - han skal blot have lidt konkurrence på sin plads. Icardi fra Inter er et brandvarmt emne.
GoNuts 01:56          
@Sims91

Firmino og Real Madrid ville et spændende match.
Over 9000 02:48          
Benzemas bidrag i det opbyggende spil er ikke fuldstændigt unik, og det opvejer på ingen måde hans enorme mangler som angriber. Man skal være stæreblind hvis man ikke kan se hvor dybt elendig Benzema har været i et par år efterhånden, og at han trækker holdet ned kamp efter kamp.

Icardi ville være et spændende match til klubben, men han vil være ALT for dyr når han bare bliver reserve. For det er det der kommer til at ske, uanset hvilken angriber der hentes så placerer Zidane ham bare på bænken, og så kan han få lov til at sidde der og glo, mens Zidane stædigt holder fast i Benzema, selvom han i 9/10 kampe udviser et niveau der knapt er den kinesiske liga værdigt.
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts