LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Isco: Vi manglede tålmodighed og præcision

| La Liga | 0 kommentarer
Isco: Vi manglede tålmodighed og præcision
Foto: Getty Images

Infoboks

Levante - Real Madrid
La Liga (24/02)
bet365 5,25 4,75 1,53
NordicBet 5,25 4,70 1,56
Oddset 5,10 4,50 1,52

Se alle kampe fra Europa League

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Real Madrid-profilen Isco savnede tålmodighed og præcision i Real Madrids præstation mod Athletic Bilbao, hvor gæsterne måtte nøjes med 1-1.

Konkurrencen er hård i Real Madrid, hvilket også midtbaneprofilen Isco har lagt mærke til. Lørdag startede han for anden kamp i træk på bænken, men han kom i anden halvleg og reddede et enkelt point til hovedstadsholdet, der fik 1-1 med fra udekampen mod Atheltic Bilbao.

Han insisterer dog på, at han fuldt ud accepterer konkurrencen på det stjernespækkede hold, og i stedet ærgrer han sig over, at gæsterne ikke havde, hvad der skulle til for at hente en sejr i lørdagens kamp.

- Holdet er ikke kun mig. Der er andre spillere, der må være bedre end mig, og det er derfor, at træneren udtager sin startopstilling, siger Isco ifølge Football-Espana.

- Det her er fodbold, og vi spiller ikke alene. Vi mødte et godt hold, og det var ikke vores bedste præstation, men vi spillede heller ikke dårligt. Vi havde chancerne, men manglede tålmodighed og præcision.

Pointtabet var det første i sæsonen for Real Madrid, der nu har 10 point efter fire kampe i La Liga, som Barcelona topper med 12 point.Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar